Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.02.2019    Bezpečnost potravin 


 12.02.2019    MZe 


 11.02.2019    BIOTRIN 


 11.02.2019    Bezpečnost potravin 


 11.02.2019    MZe 


 11.02.2019    SZPI 


 09.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    HK ČR 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    SZPI 


 08.02.2019    SZÚ 


 08.02.2019    TAČR 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    MZe 


 07.02.2019    RVaVai 


 07.02.2019    Výživa dětí 


 06.02.2019    Bezpečnost potravin 


 06.02.2019    Bezpečnost potravin 


 06.02.2019    TAČR 


 05.02.2019    Bezpečnost potravin 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    RVVI 


 05.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    BIOTRIN 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    MZe 


 04.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    TAČR 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 01.02.2019    Bezpečnost potravin 


 01.02.2019    MZe