Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 17.04.2018    ČTK  


 17.04.2018    ČTK  


 17.04.2018    Stálé zastoupení České republiky při Evropské unii  


 13.04.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.04.2018    ÚKZÚZ  


 13.04.2018    SVS  


 13.04.2018    Gate2Biotech  


 13.04.2018    VÚPP  


 13.04.2018    Biotrin.cz 


 13.04.2018    ÚKZÚZ  


 13.04.2018    PK ČR  


 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    Eagri.cz 


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    ČTK  


 13.04.2018    TA ČR 


 13.04.2018     


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    ČTK  


 11.04.2018    TA ČR 


 11.04.2018    Technologická agentura ČR  


 10.04.2018    HSHMP  


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Mgr. Dana Koubová  


 10.04.2018    SVS  


 10.04.2018    Biotrin 


 10.04.2018    SZPI  


 10.04.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 06.04.2018    Biotrin.cz 


 06.04.2018    KM EFSA  


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    Výživa dětí  


 06.04.2018    VÚVeL  


 06.04.2018    AK ČR  


 06.04.2018    SVS  


 06.04.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 06.04.2018    MZe