Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Webinář o precizním zemědělství, 14. dubna 2021
14.04.2021

The path of the food and drink industry towards Sustainable Food Systems
09.04.2021

Hlášení v systému RASFF: 12. týden 2021
09.04.2021

Norská výzva pomůže najít cestu, jak zbavit řeky zbytků léčiv a hormonů
09.04.2021

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.01.2021    Biotrin, Informační centrum bezpečnosti potravin, https://www.bezpecnostpotravin.cz/velky-novorocni-zazrak.aspx 


 08.01.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/pres-70-kg-morskych-plodu-a-masa-neznameho-puvodu-prevazelo-vozidlo-na-mostecku.aspx 


 08.01.2021    Mgr. Dana Koubová, portál Informační centrum bezpečnosti potravin  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-53-tyden-2020.aspx


 07.01.2021    www.biotrin.cz 


 07.01.2021    ÚKZÚZ  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-prosinci-2020.aspx


 07.01.2021    Gate2Biotech, Informační centrum bezpečnosti potravin  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/imunogenni-nanocastice-oxidu-kremiku-mohou-nahradit-pesticidy.aspx


 07.01.2021    d´Test, https://www.dtest.cz/clanek-8500/mikrobiom-vnitrni-supervelmoc, https://www.dtest.cz/clanek-8500/mikrobiom-vnitrni-supervelmoc 


 06.01.2021    Gate2Biotech, Informační centrum bezpečnosti potravin  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/editace-crisprem-zaridi-zivou-vakcinu-proti-toxoplazmoze.aspx


 06.01.2021    Vědecko-výzkumný institut CEITEC Masarykovy univerzity 
https://www.bezpecnostpotravin.cz/popis-infekcniho-procesu-vcelich-viru-ukazuje-cestu-jak-blokovat-nakazu.aspx


 06.01.2021    Centrum zdraví, výživy a potravin SZÚ, prof. J. Ruprich a kol. 
https://www.bezpecnostpotravin.cz/narodni-monitoring-dietarni-expozice-v-cr-tds.aspx


 05.01.2021    https://www.biotrin.cz/produkce-bionafty-s-vyuzitim-geneticky-editovanych-ras/ 


 05.01.2021    Společnost pro výživu, z.s.  


 05.01.2021    Ministerstvo zdravotnictví ČR  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-jidelni-hulky-zn-chopsticks-alloy-korea-design.aspx


 05.01.2021    Ministerstvo zemědělství ČR  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/moznost-cerpani-financni-podpory-z-dotacniho-programu-agricovid-potravinarstvi.aspx


 05.01.2021    Mgr. Dana Koubová, portál Informační centrum bezpečnosti potravin  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-52-tyden-2020.aspx


 04.01.2021    Ministerstvo zemědělství ČR  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/informace-k-brexitu-na-webovych-strankach-ministerstva-zemedelstvi.aspx


 04.01.2021    CZVP, SZÚ 
https://www.bezpecnostpotravin.cz/strevni-mikroorganizmy-pozitivne-ovlivnuji-dusevni-pohodu-pomoci-omega-3-mastnych-kyselin.aspx


 04.01.2021    Gate2Biotech  
https://www.bezpecnostpotravin.cz/v-rusech-domacich-objevili-nove-antimikrobialni-peptidy.aspx


 00.00.0000    SZPI, tisková zpráva 


 00.00.0000    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 


 00.00.0000    FDE