Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

12
prosinec

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-48-tyden-2025/ Vydáno: 12. 12. 202 ... [číst dál]
12. prosinec 2025
12
prosinec

Nová evropská směrnice o potravinovém odpadu...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-evropska-smernice-o-potravinovem-odpadu-je-nesmyslna-po ... [číst dál]
12. prosinec 2025
12
prosinec

Mikrojehličkový systém dodává biohnojivo přím...

https://bezpecnostpotravin.cz/mikrojehlickovy-system-dodava-biohnojivo-primo-do-rostlin/ ... [číst dál]
12. prosinec 2025
12
prosinec

Potravinářská komora ČR uvádí na pravou míru...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-komora-cr-uvadi-na-pravou-miru-nepravdive-vyro ... [číst dál]
12. prosinec 2025
11
prosinec

Nová položka v NBT knihovně – Platýs se zvýše...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-platys-se-zvysenou-svalovou-hmot ... [číst dál]
11. prosinec 2025
11
prosinec

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-47-tyden-2025/ Vydáno: 11. 12. 202 ... [číst dál]
11. prosinec 2025
11
prosinec

Ministr Výborný na poslední Radě ministrů v r...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-na-posledni-rade-ministru-v-roce-2025-podpor ... [číst dál]
11. prosinec 2025
11
prosinec

Nařízení o mimořádných rostlinolékařských opa...

https://bezpecnostpotravin.cz/narizeni-o-mimoradnych-rostlinolekarskych-opatrenich-proti-z ... [číst dál]
11. prosinec 2025
11
prosinec

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 8. 1...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace/ Vydáno: 11. 12. 202 ... [číst dál]
11. prosinec 2025
10
prosinec

ANSES: Zlepšení zdraví včel snížením kontamin...

https://bezpecnostpotravin.cz/anses-zlepseni-zdravi-vcel-snizenim-kontaminace-vosku-pouziv ... [číst dál]
10. prosinec 2025
10
prosinec

Výzva EFSA k poskytnutí dat o elektrickém omr...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-efsa-k-poskytnuti-dat-o-elektrickem-omracovani-tezkych ... [číst dál]
10. prosinec 2025
10
prosinec

MŽP připravilo novelu protierozní vyhlášky, k...

https://bezpecnostpotravin.cz/mzp-pripravilo-novelu-protierozni-vyhlasky-ktera-pomuze-chra ... [číst dál]
10. prosinec 2025
10
prosinec

SVS nařídila stáhnout z trhu chlazená kuřata...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-naridila-stahnout-z-trhu-chlazena-kurata-z-francie-s-obs ... [číst dál]
10. prosinec 2025
9
prosinec

ERC granty řešené v České republice a pod ved...

https://www.tc.cz/cs/novinky/985/erc-granty-resene-v-ceske-republice... 09.12.2025Autor: ... [číst dál]
9. prosinec 2025
9
prosinec

Videozáznam z konference „Využití umělé intel...

https://bezpecnostpotravin.cz/videozaznam-z-konference-vyuziti-umele-inteligence-v-zemedel ... [číst dál]
9. prosinec 2025
9
prosinec

TZ EFSA a ECDC: Zpráva EU varuje před nárůste...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-efsa-a-ecdc-zprava-eu-varuje-pred-narustem-zavaznych-infe ... [číst dál]
9. prosinec 2025
9
prosinec

Nanočástice stříbra na fágové platformě likvi...

https://bezpecnostpotravin.cz/nanocastice-stribra-na-fagove-platforme-likviduji-bakterie-a ... [číst dál]
9. prosinec 2025
8
prosinec

Platforma Czech SynBio Node vytváří prostor p...

https://bezpecnostpotravin.cz/platforma-czech-synbio-node-vytvari-prostor-pro-spolupraci-v ... [číst dál]
8. prosinec 2025
8
prosinec

Kamion plný nezdaněného alkoholu zastaven. Ři...

https://bezpecnostpotravin.cz/kamion-plny-nezdaneneho-alkoholu-zastaven-ridic-dvakrat-uved ... [číst dál]
8. prosinec 2025
8
prosinec

Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas na...

https://bezpecnostpotravin.cz/prodejci-vanocnich-kapru-maji-nejvyssi-cas-nahlasit-prodejni ... [číst dál]
8. prosinec 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.