Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SČS 


 28.02.2019    BIOTRIN 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    TAČR 


 27.02.2019    Bezpečnost potravin 


 27.02.2019    Bezpečnost potravin 


 27.02.2019    Společnost pro výživu 


 27.02.2019    SZPI 


 26.02.2019    BIOTRIN 


 26.02.2019    Bezpečnost potravin 


 26.02.2019    Bezpečnost potravin 


 26.02.2019    MZe 


 26.02.2019    SZÚ 


 26.02.2019    SČS 


 25.02.2019    BIOTRIN 


 25.02.2019    Bezpečnost potravin 


 25.02.2019    Bezpečnost potravin 


 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    TAČR 


 25.02.2019    SČS 


 23.02.2019    SČS 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    Bezpečnost potravin 


 22.02.2019    MZe 


 22.02.2019    RVVI 


 22.02.2019    SZPI 


 22.02.2019    SZÚ 


 22.02.2019    SČS 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    Bezpečnost potravin 


 21.02.2019    MZe