Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 07.05.2018     


 02.05.2018    Biotrin.cz 


 02.05.2018    KM EFSA  


 02.05.2018    SZPI  


 02.05.2018    KM EFSA  


 02.05.2018    Gate2Biotech  


 02.05.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 02.05.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 02.05.2018    Eagri.cz 


 02.05.2018    Eagri.cz 


 02.05.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 02.05.2018    PK ČR  


 02.05.2018    Svět potravin  


 02.05.2018    ČTK  


 02.05.2018    ČTK  


 02.05.2018    ČTK  


 02.05.2018    ČTK  


 02.05.2018    ČTK  


 02.05.2018     


 29.04.2018    SZU 


 27.04.2018    HK ČR 


 27.04.2018    KM EFSA  


 27.04.2018    KM EFSA  


 27.04.2018    KM EFSA  


 27.04.2018    SVS  


 27.04.2018    ÚKZÚZ  


 27.04.2018    SZPI  


 27.04.2018    ČTK  


 25.04.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 25.04.2018    KM EFSA  


 25.04.2018    MZe 


 25.04.2018    ANSES  


 25.04.2018    VŠCHT v Praze  


 25.04.2018    MZe 


 25.04.2018    SVS  


 25.04.2018    SZÚ 


 25.04.2018    KM EFSA  


 25.04.2018    ČTK  


 25.04.2018    ČTK  


 25.04.2018    ČTK