Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 14.05.2018    Eagri.cz 


 11.05.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 11.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 11.05.2018    KM EFSA  


 11.05.2018    ÚKZÚZ  


 11.05.2018    KM EFSA  


 11.05.2018    PK ČR  


 11.05.2018    SZPI  


 11.05.2018    HSHMP  


 11.05.2018    Eagri.cz 


 11.05.2018    ČTK  


 11.05.2018    ČTK  


 11.05.2018    ČTK  


 11.05.2018    ČTK  


 11.05.2018    Technologická agentura ČR  


 11.05.2018    Výstaviště BVV, Brno  


 11.05.2018    European Academy  


 07.05.2018    Biotrin.cz 


 07.05.2018    MZe 


 07.05.2018    Biotrin.cz 


 07.05.2018    Forum zdravé výživy  


 07.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 07.05.2018    Forum zdravé výživy  


 07.05.2018    KM EFSA  


 07.05.2018    KM EFSA  


 07.05.2018    KM EFSA  


 07.05.2018    KM EFSA  


 07.05.2018    SZÚ 


 07.05.2018    PK ČR  


 07.05.2018    PK ČR  


 07.05.2018    MZe 


 07.05.2018    Eagri.cz 


 07.05.2018     


 07.05.2018    ČTK  


 07.05.2018    ČTK  


 07.05.2018    ČTK  


 07.05.2018    ČTK  


 07.05.2018    ČTK  


 07.05.2018    MZV 


 07.05.2018