Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.05.2018    KM EFSA  


 25.05.2018    MZe 


 25.05.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 25.05.2018    KM EFSA  


 25.05.2018    KM EFSA  


 25.05.2018    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 25.05.2018    HSHMP  


 25.05.2018    MZe 


 25.05.2018    Konference s.r.o.  


 25.05.2018    Conference Team  


 25.05.2018    Centre for European Policy Studies  


 25.05.2018     


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018     


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018    Eagri.cz 


 25.05.2018    Svět potravin  


 25.05.2018    Svět potravin  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    ČTK  


 25.05.2018    Svět potravin  


 22.05.2018    Biotrin.cz 


 22.05.2018    Biotrin.cz 


 22.05.2018    Forum zdravé výživy  


 22.05.2018    SZPI  


 22.05.2018    KM EFSA  


 22.05.2018    MZe 


 22.05.2018    AK ČR  


 22.05.2018    SVS  


 22.05.2018    Mgr. Dana Koubová  


 22.05.2018    HSHMP  


 22.05.2018    MZe 


 22.05.2018    SZÚ 


 22.05.2018    SVS  


 22.05.2018    PK ČR  


 22.05.2018    SZPI  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK  


 22.05.2018    ČTK