Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.06.2018    KHS Královéhradeckého kraje 


 19.06.2018    Mgr. Dana Koubová  


 19.06.2018    MZe 


 19.06.2018    SZPI  


 19.06.2018    SZÚ 


 19.06.2018    SVS  


 19.06.2018    HSHMP  


 19.06.2018    ÚZEI  


 19.06.2018    Uřad vlády ČR  


 19.06.2018    SZPI  


 19.06.2018    MZe 


 19.06.2018    ČTK  


 15.06.2018    Biotrin.cz 


 15.06.2018    SZU  


 15.06.2018    TA ČR 


 15.06.2018     


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 13.06.2018    ÚKZÚZ  


 13.06.2018    ÚZEI  


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    KM EFSA  


 13.06.2018    SZPI  


 13.06.2018    KM EFSA  


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    SZPI  


 13.06.2018     


 13.06.2018     


 13.06.2018     


 13.06.2018    TA ČR 


 13.06.2018    Sdružení pro zahraniční investice