Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.04.2019    HK ČR 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    MZe 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    Bezpečnost potravin 


 24.04.2019    SZÚ 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 24.04.2019    TA ČR 


 23.04.2019    BIOTRIN 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    Bezpečnost potravin 


 23.04.2019    SZÚ 


 23.04.2019    TA ČR 


 23.04.2019    TA ČR 


 21.04.2019    SČS 


 20.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 18.04.2019    Bezpečnost potravin 


 18.04.2019    MZe 


 18.04.2019    MZe 


 18.04.2019    SČS 


 18.04.2019    SZPI 


 18.04.2019    SZPI 


 18.04.2019    SZÚ 


 17.04.2019    HK ČR 


 17.04.2019    Bezpečnost potravin 


 17.04.2019    Bezpečnost potravin 


 17.04.2019    EFSA 


 17.04.2019    MZe