Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 16.07.2018    SZPI  


 16.07.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 16.07.2018    Pavel Kopřiva  


 16.07.2018    SZIF 


 16.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 16.07.2018    TC AV ČR  


 12.07.2018    SZÚ  


 12.07.2018    KM EFSA  


 12.07.2018    SZPI  


 12.07.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 12.07.2018    Gate2Biotech  


 12.07.2018    Libor Dupal, Irena Michalová  


 12.07.2018    Miroslav Čeřovský, Libor Dupal, Irena Michalová  


 12.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 11.07.2018    EFSA  


 11.07.2018    Mgr. Dana Koubová  


 11.07.2018    KM EFSA  


 11.07.2018    SZÚ 


 11.07.2018    EFSA  


 11.07.2018    SZPI  


 11.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 11.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 11.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 11.07.2018    Bohemia Sekt  


 09.07.2018    Biotrin.cz 


 09.07.2018    SZPI  


 09.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 09.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 09.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 04.07.2018    Biotrin.cz 


 04.07.2018    SZPI  


 04.07.2018    Mgr. Dana Koubová  


 04.07.2018    ZS MZE 


 04.07.2018    SVS  


 04.07.2018    SVS  


 04.07.2018    PK ČR  


 04.07.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 04.07.2018    KM EFSA  


 04.07.2018    HSHMP  


 04.07.2018    SVS