Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.09.2017    SZPI  


 08.09.2017    www.eagri.cz 


 08.09.2017    ČTK 


 08.09.2017    ČTK 


 08.09.2017    TA ČR 


 08.09.2017    TA ČR 


 06.09.2017    Biotrin.cz 


 06.09.2017    Miroslav Beneš, Hospodářská komora ČR  


 06.09.2017    Petr Zahradník, HK ČR 


 06.09.2017    MZe 


 06.09.2017    Markéta Ježková, MZe 


 06.09.2017    Petr Majer, SVS ČR  


 06.09.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 06.09.2017    SVS  


 06.09.2017    MZe 


 06.09.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 06.09.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 06.09.2017    KM EFSA 


 06.09.2017    ČTK 


 06.09.2017    Lidovky.cz 


 06.09.2017    ČTK 


 06.09.2017    ČTK 


 06.09.2017    ČTK 


 06.09.2017    TA ČR 


 06.09.2017    Bridge2Food 


 31.08.2017    Biotrin.cz 


 31.08.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 31.08.2017    ÚKZÚZ 


 31.08.2017    MZe 


 31.08.2017    Markéta Ježková, MZe 


 31.08.2017    Biotrin.cz 


 31.08.2017    EFSA  


 31.08.2017    EFSA  


 31.08.2017    EFSA  


 31.08.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 31.08.2017    ČTK 


 31.08.2017    ČTK 


 31.08.2017    ČTK 


 31.08.2017    iDNES.cz  


 31.08.2017    TA ČR