Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 30.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 30.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 26.07.2018    Biotrin.cz 


 26.07.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 26.07.2018    SZPI  


 26.07.2018    KM EFSA  


 26.07.2018    KM EFSA  


 26.07.2018    SZPI  


 26.07.2018    Václav Tampír, MZe  


 26.07.2018    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI  


 26.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 26.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 26.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 26.07.2018    TA ČR 


 26.07.2018     


 24.07.2018    Mgr. Dana Koubová  


 24.07.2018    HSHMP  


 24.07.2018    HSHMP  


 24.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 24.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 24.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 24.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 20.07.2018    ÚKZÚZ  


 20.07.2018    Forum zdravé výživy  


 20.07.2018    SZÚ 


 20.07.2018    SVS  


 20.07.2018    SZÚ 


 20.07.2018    CZ Test, Svět potravin 


 18.07.2018    Biotrin.cz 


 18.07.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 18.07.2018    SZPI  


 18.07.2018    MZe 


 18.07.2018    Biotrin 


 18.07.2018    Technologická agentura ČR  


 18.07.2018     


 16.07.2018    ÚKZÚZ  


 16.07.2018    KM EFSA  


 16.07.2018    SZÚ  


 16.07.2018    Městský úřad Česká Lípa, KVS 


 16.07.2018    ÚKZÚZ