Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Víte, že i maso a masné výrobky jsou zdrojem vitaminu D? I když ne velkým…
16.02.2018

Food Forum
16.02.2018

Salima 2018
16.02.2018

Vývoz vína a lihovin z Francie byl loni opět na rekordu
16.02.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 27.07.2016    Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF 


 27.07.2016    MZe 


 26.07.2016    MZe 


 25.07.2016    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 25.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 25.07.2016    SZPI/PhDr. Adolf Boháček - AB Agentura  


 22.07.2016    MZe 


 22.07.2016    MZe server 


 22.07.2016    MZe 


 21.07.2016    Institut klinické a experimentální medicíny – IKEM 


 21.07.2016    HK ČR 


 21.07.2016    MZe 


 21.07.2016    MZe server 


 21.07.2016    MZe 


 20.07.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal – tiskový mluvčí SZPI 


 20.07.2016    MZe 


 19.07.2016    MZe 


 18.07.2016    Mgr. Petr Pejchal, tiskový mluvčí SVS 


 18.07.2016    MZe 


 18.07.2016    iDNES.cz 


 15.07.2016    Společnost pro výživu  


 15.07.2016    MZe 


 14.07.2016    SVS  


 14.07.2016    MZe 


 14.07.2016    KM EFSA 


 14.07.2016    Technologické centrum AVČR  


 13.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 13.07.2016    Ministerstvo zdravotnictví ČR 


 12.07.2016    Potravinářská komora ČR 


 11.07.2016    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 11.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 11.07.2016    MZe 


 08.07.2016    Biotrin  


 08.07.2016    Mgr. Dana Koubová  


 07.07.2016     


 07.07.2016    SZÚ 


 07.07.2016    Mgr. Jana Beránková 


 04.07.2016    HK ČR 


 04.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 01.07.2016    MZe