Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 12.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 10.09.2018    Biotrin.cz 


 10.09.2018    SZIF 


 10.09.2018    KM EFSA  


 10.09.2018    Eagri.cz 


 10.09.2018    Eagri.cz 


 10.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 10.09.2018    TA ČR 


 06.09.2018    SVS  


 06.09.2018    HSHMP  


 06.09.2018    SVS  


 06.09.2018    SZÚ 


 06.09.2018    ÚKZÚZ  


 06.09.2018    SVS  


 06.09.2018    SZÚ 


 06.09.2018    MZe 


 06.09.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 06.09.2018    SZPI  


 06.09.2018    UKZÚZ  


 06.09.2018    Ministerstvo zemědělství ČR  


 06.09.2018    SZPI  


 06.09.2018    HSHMP  


 06.09.2018    HSHMP  


 06.09.2018    SZÚ 


 06.09.2018    MZe 


 06.09.2018    dTest 


 06.09.2018    MZe 


 06.09.2018    SVS  


 06.09.2018    HK ČR 


 06.09.2018     


 06.09.2018    TA ČR 


 30.08.2018    HK ČR 


 30.08.2018    SZIF 


 30.08.2018    MZe 


 30.08.2018    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 30.08.2018    Gate2Biotech  


 30.08.2018    MZe 


 30.08.2018    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 30.08.2018    MZe