Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2019
12.12.2019

Školení BTSF v roce 2020
12.12.2019

Letos degustátory nejvíce zaujaly šťavnaté odrůdy jablek
12.12.2019

Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
12.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.09.2018    PK ČR  


 21.09.2018    KM EFSA  


 21.09.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 21.09.2018    SZIF, Akademie kvality  


 21.09.2018     


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 19.09.2018    Biotrin.cz 


 19.09.2018    Mgr. Dana Koubová 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 19.09.2018    TC AV ČR  


 18.09.2018    Biotrin.cz 


 18.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 18.09.2018    HSHMP  


 18.09.2018    SVS  


 18.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 18.09.2018    Biotrin.cz 


 18.09.2018    MZe  


 18.09.2018    SVS  


 18.09.2018    SVS  


 18.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 14.09.2018    Forum zdravé výživy  


 14.09.2018    ÚKZÚZ  


 14.09.2018    ČAZV  


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 14.09.2018    Gate2Biotech  


 14.09.2018    SZIF 


 14.09.2018    Eagri.cz 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s. - autorka hesla: Prof. ing. Jana Dostálová, CSc. 


 14.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 14.09.2018    TA ČR