Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Pozvánka na výroční konferenci Platformy pro reformulace, 15. září 2022
15.09.2022

Hlášení v systému RASFF: 31. týden 2022
18.08.2022

Sledování výskytu pesticidů ve vodě, půdě a rostlinných produktech - v roce 2021
17.08.2022

Potravinářská inspekce letos zjistila mimořádně vysoké podíly nevyhovujících zmrzlin a ledů do nápojů
17.08.2022

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.04.2021    Biotrin.cz; https://www.biotrin.cz/navrati-crispr-zrak-slepym/ 


 06.04.2021    dTest, https://www.bezpecnostpotravin.cz/dtest-fosfaty-vs-vinny-kamen.aspx 


 06.04.2021    SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-webinare-ke-svetovemu-dni-zdravi.aspx 


 06.04.2021    Úřad vlády ČR, Rada pro výzkum, vývoj a inovace, http://www.vyzkum.cz/FrontAktualita.aspx?aktualita=939452 


 06.04.2021    Petr Havel, https://www.svet-potravin.cz/clanek/ve-vetsine-zemi-eu-nepredstavuje-udajne-dvoji-kvalita-vetsi-problem 


 01.04.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/konference-jedno-zdravi-zivotni-prostredi-spolecnost%E2%80%9D.aspx 


 01.04.2021    ČTK, https://www.svet-potravin.cz/clanek/povinne-trideni-kuchynskeho-odpadu-jak-by-to-vypadalo 


 31.03.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/kontroly-opakovane-potvrzuji-vysokou-kvalitu-potravin-ocenenych-znackami-klasa-a-regionalni-potravina.aspx 


 31.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/podil-nevyhovujicich-nalezu-cizorodych-latek-v-zivocisnych-produktech-loni-dale-klesal.aspx 


 31.03.2021    Ministerstvo zemědělství ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zasady-k-druhe-vyzve-dp-agricovid-potravinarstvi.aspx 


 31.03.2021    SVS, https://www.svet-potravin.cz/clanek/veterinari-pripadu-nalezu-cizorodych-latek-v-mase-ubyva 


 30.03.2021    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/strategie-bezpecnosti-potravin-do-roku-2030-posileni-bezpecnosti-i-kontrolniho-systemu-vzdelavani-spotrebitelu-a-otazky-vyzivy.aspx 


 30.03.2021    Biotrin, https://www.biotrin.cz/vyuziti-metody-crispr-ve-vajecnem-prumyslu/ 


 30.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-aktualni-informace-k-30-3.aspx 


 30.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-zasahla-chov-175-tisic-nosnic-a-dalsi-chov-kachen-pocet-ohnisek-ptaci-chripky-v-cr-vzrostl-na-25.aspx 


 30.03.2021    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/strategie-bezpecnosti-potravin-do-roku-2030-posileni-bezpecnosti-i-kontrolniho-systemu-vzdelavani-spotrebitelu-a-otazky-vyzivy.aspx 


 30.03.2021    tiskové oddělení RVVI, http://www.vyzkum.cz/FrontAktualita.aspx?aktualita=937726 


 29.03.2021    MENDELU, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zemedelcum-pomuze-predvidat-rizika-novy-portal.aspx 


 29.03.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/virtualni-oslava-pouzitelnosti-narizeni-o-transparentnosti.aspx 


 26.03.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zjistila-doplnek-stravy-se-skodlivym-obsahem-hliniku-a-olova.aspx 


 26.03.2021    Biologické centrum AV ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/opomijena-parazitarni-nemoc-zasahuje-az-do-evropy.aspx 


 26.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-aktualni-informace-k-26-3.aspx 


 26.03.2021    MENDELU, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zajem-o-lecivky-roste-lide-chteji-pecovat-o-sve-zdravi.aspx 


 25.03.2021    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/transparentnost-v-hodnoceni-rizik-zacina-nova-era.aspx 


 25.03.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-varuje-pred-dalsim-nebezpecnym-doplnkem-stravy-s-vysokym-obsahem-amygdalinu.aspx 


 24.03.2021    MZe, http://eagri.cz/public/web/mze/tiskovy-servis/tiskove-zpravy/x2021_jednani-o-reforme-spolecne-zemedelske.html 


 24.03.2021    SZIF 


 23.03.2021    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/novinky/pruzkum-spokojenosti-se-sluzbami-narodnich-kontaktnich 


 23.03.2021    Biotrin.cz; https://www.biotrin.cz/vedci-vyvinuli-jednoduchou-a-efektivni-metodu-pripravy-tale-konst/ 


 23.03.2021    Společnost pro výživu, https://www.bezpecnostpotravin.cz/on-line-webinar-skolni-stravovani-v-dobe-covidove.aspx 


 22.03.2021    CZVP SZÚ 


 22.03.2021    www.viscojis.cz; https://www.bezpecnostpotravin.cz/vyziva-pri-onemocneni-traviciho-traktu.aspx 


 22.03.2021    Ministerstvo zemědělství ČR, https://www.bezpecnostpotravin.cz/je-dulezite-aby-v-souvislosti-s-africkym-morem-prasat-prijala-ek-mimoradna-opatreni.aspx 


 19.03.2021    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/novinky/je-schvalena-strategie-na-podporu-msp-do-roku-2027 


 19.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/dve-ohniska-ptaci-chripky-v-komercnich-chovech-v-kralovehradeckem-kraji.aspx 


 19.03.2021    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/covid-19-a-souvislost-s-omega-3-mk-a-vitaminem-d-ve-strave-studie-comed.aspx 


 19.03.2021    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-aktualni-informace.aspx 


 18.03.2021    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/novinky/zaznam-z-kampane-zapojte-se-do-horizontu-evropa 


 18.03.2021    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/prehled-pozadavku-na-sumiva-vina.aspx 


 18.03.2021    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-10-tyden-2021.aspx