Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 04.10.2018     


 27.09.2018    Biotrin.cz 


 27.09.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    Zpravodajství Evropský parlament 


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    ICBP MZe  


 27.09.2018    MZe 


 27.09.2018    Mgr. Dana Koubová 


 27.09.2018    SVS  


 27.09.2018    MZ ČR  


 27.09.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 27.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 27.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 21.09.2018    Biotrin.cz 


 21.09.2018    PK ČR  


 21.09.2018    KM EFSA  


 21.09.2018    MZe - Odbor bezpečnosti potravin  


 21.09.2018    SZIF, Akademie kvality  


 21.09.2018     


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 21.09.2018    TA ČR 


 19.09.2018    Biotrin.cz 


 19.09.2018    Mgr. Dana Koubová 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    Eagri.cz 


 19.09.2018    CZ Test, Svět potravin 


 19.09.2018    TC AV ČR  


 18.09.2018    Biotrin.cz 


 18.09.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 18.09.2018    HSHMP  


 18.09.2018    SVS