Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: chlorované parafíny v potravinách a krmivech
16.08.2019

SVS doporučuje nevozit vepřové maso a masné výrobky ze zemí s výskytem AMP z domácích porážek a z neznámých zdrojů
16.08.2019

Regionální potravina na festivalu Jak šmakuje Moravskoslezsko
16.08.2019

Nové potravinářské předpisy EU – červenec 2019
16.08.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.06.2018    ÚZEI  


 19.06.2018    Uřad vlády ČR  


 19.06.2018    SZPI  


 19.06.2018    MZe 


 19.06.2018    ČTK  


 15.06.2018    Biotrin.cz 


 15.06.2018    SZU  


 15.06.2018    TA ČR 


 15.06.2018     


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 13.06.2018    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 13.06.2018    ÚKZÚZ  


 13.06.2018    ÚZEI  


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    KM EFSA  


 13.06.2018    SZPI  


 13.06.2018    KM EFSA  


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    MZe 


 13.06.2018    SZPI  


 13.06.2018     


 13.06.2018     


 13.06.2018     


 13.06.2018    TA ČR 


 13.06.2018    Sdružení pro zahraniční investice  


 13.06.2018    Technologické centrum AV ČR  


 13.06.2018     


 08.06.2018    MZe 


 08.06.2018    Mgr. Dana Koubová  


 08.06.2018    Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i. 


 08.06.2018    SVS  


 08.06.2018     MUDr. Zdeňka Trávníčková, CSc.