Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Opravdu potřebují veřejné subjekty a neziskovky únikovou cestu z GDPR? Podnikatelé přitom budou pokutováni bez pardonu. Podle Hospodářské komory je to nehoráznost
19.04.2018

Tuzemák o své „rumové aroma“ v následujících pěti letech nepřijde. Evropská komise přijala argumenty České republiky pro prodloužení výjimky
19.04.2018

Informace k tzv. "základním látkám" v ochraně rostlin
19.04.2018

Protilátky proti viru Aujeszkyho choroby má v ČR asi pětina prasat divokých
19.04.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 18.01.2017    Eagri.cz  


 18.01.2017    Lidovky.cz  


 18.01.2017    Technologická agentura ČR  


 17.01.2017    SVS  


 17.01.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 17.01.2017     


 16.01.2017    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 16.01.2017    Mgr. Petr Pejchal 


 13.01.2017    Petr Zahradník, poradce prezidenta Hospodářské komory České republiky a člen Evropského hospodářského a sociálního výboru 


 13.01.2017    SZÚ, J.Ruprich  


 13.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 13.01.2017    Potravinářská komora ČR  


 13.01.2017    SVS  


 13.01.2017    Eagri.cz  


 13.01.2017    Eagri.cz  


 13.01.2017    Společnost pro výživu  


 13.01.2017    Společnost pro výživu  


 13.01.2017    ČTK  


 13.01.2017    ČTK 


 13.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 13.01.2017    PlasticsEurope  


 10.01.2017    Biotech 2017 


 10.01.2017    BIOTRIN  


 10.01.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 10.01.2017    Mgr. Dana Koubová  


 10.01.2017    BIOTRIN  


 10.01.2017    SVS  


 10.01.2017    Ministerstvo zemědělství ČR 


 10.01.2017    SVS  


 10.01.2017    Eagri.cz  


 10.01.2017    ČTK  


 10.01.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 10.01.2017    University College Cork  


 10.01.2017    http://www.h2020.cz/cs/financni-aspekty/akce/administrativni-rizeni-projektu-h2020-participant-portal-4 


 06.01.2017    Forum zdravé výživy 


 06.01.2017    Informační centrum bezpečnosti potravin MZe  


 06.01.2017    Informační centrum bezpečnosti potravin MZe  


 06.01.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 06.01.2017    Markéta Ježková, MZe 


 06.01.2017    VŠCHT v Praze