Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vitamin D - okolnosti a vysvětlení pro doporučený přívod dietou v ČR
18.10.2018

Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2018
18.10.2018

Konference Dialogem ke zdraví V
18.10.2018

Hlášení v systému RASFF: 40. týden 2018
18.10.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 09.10.2017    Stálé zastoupení ČR při EU  


 05.10.2017    Biotrin.cz 


 05.10.2017    Technologické centrum AV ČR  


 05.10.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 05.10.2017    SZÚ 


 05.10.2017    SVS  


 05.10.2017    http://eagri.cz/public/web/mze/ministerstvo-zemedelstvi/proexportni-okenko/informace-z-uskutecnenych-akci/vlastnici-chilskych-minipivovaru-prijeli.html 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    www.eagri.cz 


 05.10.2017    ČTK 


 05.10.2017    ČTK 


 03.10.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 03.10.2017    MZe 


 03.10.2017    SVS  


 03.10.2017    http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny/za-tajemstvim-potravin-aneb-vis-co-jis.html 


 03.10.2017    PRO-BIO LIGA pobočný spolek 


 03.10.2017    http://eagri.cz/public/web/mze/poradenstvi-a-vyzkum/vzdelavani/rocni-vzdelavaci-plan-mze/seminar-ke-svetovemu-dni-vyzivy.html 


 03.10.2017    iDNES.cz  


 03.10.2017    Lidovky.cz 


 03.10.2017    Lidovky.cz 


 03.10.2017    Lidovky.cz 


 03.10.2017    Technologické centrum AV ČR 


 02.10.2017    BIOTRIN  


 28.09.2017    ČTK 


 27.09.2017    Biotrin.cz 


 27.09.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    SVS  


 27.09.2017    ÚZEI 


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    SZPI 


 27.09.2017    SVS  


 27.09.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 27.09.2017    www.eagri.cz