Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

15
říjen

Dny dovedností a vzdělávání EIT 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1326/dny-dovednosti-a-vzdelava ... [číst dál]
15. říjen 2025
15
říjen

MODUL 5: Koordinace projektů Horizont Evropa

  https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1315/modul-5-koordin ... [číst dál]
15. říjen 2025
14
říjen

Workshop Evropské Partnerství pro agroekologi...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1366/workshop-evropske-partner ... [číst dál]
14. říjen 2025
14
říjen

dTest: Test uherských salámů 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-uherskych-salamu-2025/ Vydáno: 14. 10. 2025 Au ... [číst dál]
14. říjen 2025
14
říjen

Vědci vytvořili přírodní plasty pro každodenn...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-vytvorili-prirodni-plasty-pro-kazdodenni-pouziti/ Vy ... [číst dál]
14. říjen 2025
13
říjen

Hrozí nějaká rizika při domácích výrobách fer...

https://bezpecnostpotravin.cz/hrozi-nejaka-rizika-pri-domacich-vyrobach-fermentovanych-pot ... [číst dál]
13. říjen 2025
13
říjen

Zrychlení RuBisCO, jednoho z nejpomalejších e...

https://bezpecnostpotravin.cz/zrychleni-rubisco-jednoho-z-nejpomalejsich-enzymu-v-prirode/ ... [číst dál]
13. říjen 2025
10
říjen

Výzva k podání žádostí o povolení k nakládání...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-podani-zadosti-o-povoleni-k-nakladani-s-psychomodula ... [číst dál]
10. říjen 2025
10
říjen

Hlášení v systému RASFF: 38. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-38-tyden-2025/ Vydáno: 10. 10. 202 ... [číst dál]
10. říjen 2025
9
říjen

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
9. říjen 2025
9
říjen

Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zjistila-v-trzni-siti-falsovane-masne ... [číst dál]
9. říjen 2025
9
říjen

Společnost pro výživu slaví 80 let – osm dese...

https://bezpecnostpotravin.cz/spolecnost-pro-vyzivu-slavi-80-let-osm-desetileti-odbornosti ... [číst dál]
9. říjen 2025
9
říjen

Veganský steak míří na blacklist. Europoslanc...

https://bezpecnostpotravin.cz/vegansky-steak-miri-na-blacklist-europoslanci-rozhodli-co-je ... [číst dál]
9. říjen 2025
9
říjen

Výskyt hraboše polního v září 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-zari-2025/ Vydáno: 9. 10. 2025 A ... [číst dál]
9. říjen 2025
9
říjen

Pozvánka na konferenci „Digitalizace bezpečno...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-digitalizace-bezpecnosti-potravin/ ... [číst dál]
9. říjen 2025
8
říjen

Opětovný posun uzávěrky výzvy mise ke klimatu

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3708/opetovny-posun-uzaverky-vyzvy-mis ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Mezinárodní vědecká konference OneHealth 2025...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-vedecka-konference-onehealth-2025-18-19-11-2025- ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Konference Dietní výživa 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-dietni-vyziva-2025/ Vydáno: 8. 10. 2025 Autor: ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

VK EFSA: Aktualizované stanovisko k bezpečnos...

    Vydáno: 8. 10. 2025 Autor: KM EFSA https://bezpecnostpotravin.cz/file ... [číst dál]
8. říjen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.