Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2017
11.12.2017

TÉMA: Perspektivy strategického financování vědy do r. 2024
11.12.2017

Pizza je nově na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO
11.12.2017

Bezlepková dieta stojí nemocné měsíčně asi 3000 korun navíc
11.12.2017

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.10.2016    MZe ČR  


 06.10.2016    SZIF  


 06.10.2016    SZIF  


 06.10.2016    Technologická agentura ČR  


 06.10.2016    TAČR  


 06.10.2016    Technologická agentura ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    Technologická agentura ČR  


 04.10.2016    ČTK  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    SZÚ 


 03.10.2016    HK ČR  


 03.10.2016    Forum zdravé výživy 


 03.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 03.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 03.10.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    SZPI 


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    Státní zdravotní ústav  


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 29.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    PGRLF  


 29.09.2016    PK ČR  
Aktuality projektu programu ERASMUS+ FoodLab, zpravodaje a fakta projektu naleznete na webové stránce: https://foodlab-eu.com/


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    MZe ČR  


 26.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 26.09.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin/PK ČR  


 26.09.2016    SVS ČR, Petr Pejchal  


 26.09.2016    Svaz průmyslu a dopravy České republiky  


 26.09.2016    MZe, Ing. Hana Spoustová  


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI