Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Víte, že i maso a masné výrobky jsou zdrojem vitaminu D? I když ne velkým…
16.02.2018

Food Forum
16.02.2018

Salima 2018
16.02.2018

Vývoz vína a lihovin z Francie byl loni opět na rekordu
16.02.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.01.2017    EFSA  


 06.01.2017    IFAMA Business Office  


 06.01.2017    Jakajima, b.v. 


 06.01.2017    ANIMA Investment Network 


 06.01.2017    Jakajima, b.v. 


 03.01.2017    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 03.01.2017    SZPI 


 03.01.2017    SZPI  


 03.01.2017    SVS  


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MEMPUR – Membránové procesy pro udržitelný rozvoj 


 03.01.2017    Department of Civil, Chemical, Environmental and Materials Engineering (DICAM) 


 03.01.2017    International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA)  


 03.01.2017    SVS ČR, Petr Pejchal  


 03.01.2017    SZIF  


 03.01.2017    Lidovky.cz  


 30.12.2016    KM EFSA 


 29.12.2016    EFSA  


 28.12.2016    Mgr. Dana Koubová  


 28.12.2016    SZPI 


 28.12.2016    Eagri.cz  


 28.12.2016    Eagri.cz  


 28.12.2016    Markéta Ježková, MZe 


 28.12.2016    Mgr. Petr Pejchal 


 28.12.2016    SVS  


 28.12.2016    redakce Svět potravin  


 28.12.2016    Aktualne.cz 


 28.12.2016    Tyden.cz 


 28.12.2016    TAČR  


 28.12.2016    ÚKZÚS  


 22.12.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 22.12.2016    BIOTRIN  


 22.12.2016    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 22.12.2016    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 22.12.2016    KM EFSA 


 20.12.2016    Markéta Ježková, MZe 


 20.12.2016    Markéta Ježková, MZe