Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2017
11.12.2017

TÉMA: Perspektivy strategického financování vědy do r. 2024
11.12.2017

Pizza je nově na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO
11.12.2017

Bezlepková dieta stojí nemocné měsíčně asi 3000 korun navíc
11.12.2017

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    SZÚ 


 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 24.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 24.10.2016    BIOTRIN  


 24.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 24.10.2016    Forum zdravé výživy 


 24.10.2016    MZe ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF  


 14.10.2016    SZPI  
z 13. 10. 2016


 14.10.2016    Pavel Kopřiva, SZPI 
z 11. 10. 2016


 14.10.2016    ihned.cz  


 14.10.2016    ČTK