Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2019
12.12.2019

Školení BTSF v roce 2020
12.12.2019

Letos degustátory nejvíce zaujaly šťavnaté odrůdy jablek
12.12.2019

Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
12.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    TAČR 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 01.02.2019    Bezpečnost potravin 


 01.02.2019    MZe 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 31.01.2019    MZe 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 29.01.2019    BIOTRIN 


 29.01.2019    HK ČR 


 29.01.2019    Bezpečnost potravin 


 29.01.2019    MZe 


 28.01.2019    MZe 


 28.01.2019    Společnost pro výživu 


 28.01.2019    Společnost pro výživu 


 28.01.2019    TAČR 


 25.01.2019     


 25.01.2019    Bezpečnost potravin 


 25.01.2019    SZPI 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    SZÚ 


 25.01.2019    TAČR 


 24.01.2019    Bezpečnost potravin 


 24.01.2019    SZÚ 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    Bezpečnost potravin 


 23.01.2019    RVVI 


 23.01.2019    RVVI 


 23.01.2019    SZPI 


 23.01.2019    TAČR 


 23.01.2019    TAČR 


 22.01.2019    HK ČR