Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 13.03.2018    Forum zdravé výživy  


 13.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 13.03.2018    ÚZEI  


 13.03.2018    SZÚ, CZVP  


 13.03.2018    MZe 


 13.03.2018    HSHMP  


 13.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 13.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    ČTK  


 13.03.2018    TA ČR 


 13.03.2018     


 13.03.2018    TC AV ČR  


 13.03.2018    ECRM  


 08.03.2018    Biotrin 


 08.03.2018    Miroslav Diro 


 08.03.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 08.03.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 08.03.2018    MZe 


 08.03.2018    Biotrin 


 08.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 08.03.2018    SZPI  


 08.03.2018    SVS  


 08.03.2018    Poradenské centrum Výživa dětí  


 08.03.2018    KM EFSA  


 08.03.2018    SZÚ 


 08.03.2018    KM EFSA  


 08.03.2018    Společnost pro výživu  


 08.03.2018    SVS  


 08.03.2018    AK ČR  


 08.03.2018    MZe 


 08.03.2018    ČTK  


 08.03.2018    ČTK  


 08.03.2018    ČTK  


 08.03.2018    ČTK  


 08.03.2018    ČTK  


 08.03.2018     


 08.03.2018    Campden BRI