Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 08.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    SZPI 


 08.02.2019    SZÚ 


 08.02.2019    TAČR 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    MZe 


 07.02.2019    RVaVai 


 07.02.2019    Výživa dětí 


 06.02.2019    Bezpečnost potravin 


 06.02.2019    Bezpečnost potravin 


 06.02.2019    TAČR 


 05.02.2019    Bezpečnost potravin 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    MZe 


 05.02.2019    RVVI 


 05.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    BIOTRIN 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    Bezpečnost potravin 


 04.02.2019    MZe 


 04.02.2019    TAČR 


 04.02.2019    TAČR 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 02.02.2019    Společnost pro výživu 


 01.02.2019    Bezpečnost potravin 


 01.02.2019    MZe 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 01.02.2019    SZÚ 


 31.01.2019    MZe 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 30.01.2019    SZÚ 


 29.01.2019    BIOTRIN 


 29.01.2019    HK ČR 


 29.01.2019    Bezpečnost potravin