Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Víte, že i maso a masné výrobky jsou zdrojem vitaminu D? I když ne velkým…
16.02.2018

Food Forum
16.02.2018

Salima 2018
16.02.2018

Vývoz vína a lihovin z Francie byl loni opět na rekordu
16.02.2018

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.04.2017    SVS  


 20.04.2017    ÚZEI 


 19.04.2017    HS hlavního města Prahy  


 19.04.2017    SVS  


 19.04.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 19.04.2017    BIOTRIN  


 19.04.2017    SZÚ 


 19.04.2017    SZPI  


 19.04.2017    SZPI 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    eAgri.cz 


 19.04.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 19.04.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 19.04.2017    ČTK 


 19.04.2017    ČTK 


 19.04.2017    ČTK 


 19.04.2017    Aktualne.cz 


 19.04.2017    Technologická agentura ČR  


 19.04.2017    ÚKZÚZ 


 19.04.2017    MZe, SZIF  


 19.04.2017    MZe, SZIF  


 19.04.2017    MAS Brána Vysočiny, RO SZIF Brno 


 19.04.2017    Celostátní síť pro venkov a obec Pištín 


 19.04.2017    elostátní síť pro venkov ve spolupráci s Krajem Vysočina, Výzkumným ústavem bramborářským v Havlíčkově Brodě, s.r.o. a Bramborářským kroužkem, z.s. 


 19.04.2017    ICoMST 2017  


 19.04.2017    Atlapa Convention Centre 


 19.04.2017    Technologické centrum AV ČR  


 19.04.2017    The International Scientific Conference  


 19.04.2017    Technologické centrum AV ČR  


 18.04.2017    ÚKZÚZ 


 18.04.2017    IPBP 


 17.04.2017    SZPI 


 17.04.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 17.04.2017    ČTK 


 06.04.2017    BIOTRIN  


 06.04.2017    SVS