Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 07.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 07.03.2019     


 06.03.2019    Bezpečnost potravin 


 06.03.2019    Bezpečnost potravin 


 06.03.2019    Bezpečnost potravin 


 06.03.2019    MZe 


 06.03.2019    RVaVaI 


 06.03.2019    SZÚ 


 06.03.2019    HK ČR 


 06.03.2019    HK ČR 


 06.03.2019    Bezpečnost potravin 


 06.03.2019    Bezpečnost potravin 


 05.03.2019    Bezpečnost potravin 


 05.03.2019    Bezpečnost potravin 


 05.03.2019    SZPI 


 05.03.2019    SZÚ 


 05.03.2019    SZÚ 


 05.03.2019    HK ČR 


 05.03.2019    TAČR 


 05.03.2019    Výživa dětí 


 05.03.2019    Technologická agentura ČR 


 04.03.2019    SZÚ 


 04.03.2019    SZÚ 


 04.03.2019    SZÚ 


 04.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    Bezpečnost potravin 


 01.03.2019    Bezpečnost potravin 


 01.03.2019    Bezpečnost potravin 


 01.03.2019    SZPI 


 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SZÚ 


 01.03.2019    SČS 


 28.02.2019    BIOTRIN 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    Bezpečnost potravin 


 28.02.2019    TAČR 


 27.02.2019    Bezpečnost potravin