Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2019
12.12.2019

Školení BTSF v roce 2020
12.12.2019

Letos degustátory nejvíce zaujaly šťavnaté odrůdy jablek
12.12.2019

Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
12.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 22.03.2019    MZe 


 22.03.2019    SČS 


 22.03.2019    Společnost pro výživu 


 22.03.2019    Společnost pro výživu 


 22.03.2019    SZPI 


 22.03.2019    SZÚ 


 22.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 21.03.2019    HK ČR 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    Bezpečnost potravin 


 21.03.2019    MZe 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    Společnost pro výživu 


 21.03.2019    SZÚ 


 21.03.2019    SZÚ 


 21.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 21.03.2019    Technologická agentura ČR 


 20.03.2019    Bezpečnost potravin 


 19.03.2019    Bezpečnost potravin 


 19.03.2019    SZÚ 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 19.03.2019    Technologická agentura ČR 


 18.03.2019    BIOTRIN 


 18.03.2019    Bezpečnost potravin 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    MZe 


 18.03.2019    SZÚ 


 18.03.2019    CZ Test - Svět potravin 


 15.03.2019    HK ČR 


 15.03.2019    SZPI 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    Bezpečnost potravin 


 15.03.2019    MZe 


 15.03.2019    SČS 


 15.03.2019    CZ Test - Svět potravin