Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlášení v systému RASFF: 48. týden 2019
12.12.2019

Školení BTSF v roce 2020
12.12.2019

Letos degustátory nejvíce zaujaly šťavnaté odrůdy jablek
12.12.2019

Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
12.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 18.04.2019    SZPI 


 18.04.2019    SZÚ 


 17.04.2019    HK ČR 


 17.04.2019    Bezpečnost potravin 


 17.04.2019    Bezpečnost potravin 


 17.04.2019    EFSA 


 17.04.2019    MZe 


 17.04.2019    SČS 


 17.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 17.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 17.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 16.04.2019    PK ČR 


 16.04.2019    SZÚ 


 16.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 16.04.2019    BIOTRIN 


 16.04.2019    Bezpečnost potravin 


 16.04.2019    Bezpečnost potravin 


 16.04.2019    SZPI 


 16.04.2019    TA ČR 


 16.04.2019    TA ČR 


 16.04.2019    TA ČR 


 15.04.2019    HK ČR 


 15.04.2019    Bezpečnost potravin 


 15.04.2019    MZe 


 15.04.2019    MZe 


 15.04.2019    MZe 


 15.04.2019    MZe 


 15.04.2019    Společnost pro výživu 


 15.04.2019    Společnost pro výživu 


 15.04.2019    SZÚ 


 15.04.2019    SZÚ 


 15.04.2019    SZÚ 


 15.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 15.04.2019    TA ČR 


 15.04.2019    TA ČR 


 12.04.2019    Bezpečnost potravin 


 12.04.2019    Bezpečnost potravin 


 12.04.2019    SČS 


 11.04.2019    Bezpečnost potravin 


 11.04.2019    Bezpečnost potravin