Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 13.05.2019     


 10.05.2019    MZe 


 10.05.2019    MZe 


 08.05.2019     


 07.05.2019    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 06.05.2019    Gate2Biotech  


 06.05.2019    dTest 


 03.05.2019    prof. RNDr. Zdeněk Opatrný, CSc., emeritní profesor PřF UK v Praze 


 03.05.2019    Biotrin 


 02.05.2019    Biotrin 


 30.04.2019    Bezpečnost potravin 


 30.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 30.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 30.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    HK ČR 


 29.04.2019    Bezpečnost potravin 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 29.04.2019    BIOTRIN 


 29.04.2019    HK ČR 


 29.04.2019    MZe 


 29.04.2019    RVVI 


 29.04.2019    SZÚ 


 29.04.2019    SZÚ 


 29.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 28.04.2019    SČS 


 26.04.2019    EFSA 


 26.04.2019    Bezpečnost potravin 


 26.04.2019    RVVI 


 25.04.2019    HK ČR 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    Bezpečnost potravin 


 25.04.2019    MZe 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    CZ Test - Svět potravin 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR 


 25.04.2019    TA ČR