Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: chlorované parafíny v potravinách a krmivech
16.08.2019

SVS doporučuje nevozit vepřové maso a masné výrobky ze zemí s výskytem AMP z domácích porážek a z neznámých zdrojů
16.08.2019

Regionální potravina na festivalu Jak šmakuje Moravskoslezsko
16.08.2019

Nové potravinářské předpisy EU – červenec 2019
16.08.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    Bezpečnost potravin 


 18.02.2019    MZe 


 18.02.2019    RVVI 


 18.02.2019    SČS 


 18.02.2019    SČS 


 16.02.2019    SZPI 


 15.02.2019    SZÚ 


 15.02.2019    SZÚ 


 15.02.2019    TAČR 


 14.02.2019    Bezpečnost potravin 


 14.02.2019    Bezpečnost potravin 


 14.02.2019    MZe 


 14.02.2019    RVVI 


 14.02.2019    Společnost pro výživu 


 14.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    HK ČR 


 13.02.2019    Bezpečnost potravin 


 13.02.2019    Bezpečnost potravin 


 13.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    Společnost pro výživu 


 13.02.2019    SZPI 


 12.02.2019    Bezpečnost potravin 


 12.02.2019    MZe 


 11.02.2019    BIOTRIN 


 11.02.2019    Bezpečnost potravin 


 11.02.2019    MZe 


 11.02.2019    SZPI 


 09.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    HK ČR 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Bezpečnost potravin 


 08.02.2019    Společnost pro výživu 


 08.02.2019    SZPI 


 08.02.2019    SZÚ 


 08.02.2019    TAČR 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    Bezpečnost potravin 


 07.02.2019    MZe