Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 22.05.2019    KM EFSA  


 22.05.2019    MZe 


 22.05.2019    ÚKZÚZ  


 22.05.2019    PRO-BIO  


 22.05.2019    VŠCHT v Praze  


 22.05.2019    SZIF 


 22.05.2019    SZIF 


 22.05.2019    SVS  


 22.05.2019    SZPI  


 22.05.2019    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 22.05.2019    Mgr. Dana Koubová 


 21.05.2019    HK ČR 


 21.05.2019    SZÚ 


 21.05.2019    SZÚ  


 21.05.2019    KM EFSA  


 21.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    HK ČR 


 20.05.2019    HSHMP  


 20.05.2019    Biotrin 


 20.05.2019    SZÚ  


 17.05.2019    SZPI  


 17.05.2019    SVS  


 16.05.2019    Biotrin 


 16.05.2019    Biologické centrum AV ČR 


 15.05.2019    MZe 


 15.05.2019    MZe 


 15.05.2019    dTest 


 14.05.2019    ČZU 


 14.05.2019    SVS  


 14.05.2019    SZIF 


 14.05.2019    SZÚ 


 14.05.2019    MZe 


 14.05.2019    HK ČR 


 14.05.2019    SZIF 


 13.05.2019    Biotrin 


 13.05.2019    Mgr. Dana Koubová 


 13.05.2019    KM EFSA  


 13.05.2019    SZÚ