Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Pozvánka na výroční konferenci Platformy pro reformulace, 15. září 2022
15.09.2022

Hlášení v systému RASFF: 31. týden 2022
18.08.2022

Sledování výskytu pesticidů ve vodě, půdě a rostlinných produktech - v roce 2021
17.08.2022

Potravinářská inspekce letos zjistila mimořádně vysoké podíly nevyhovujících zmrzlin a ledů do nápojů
17.08.2022

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 09.02.2022    Gate2Biotech, https://www.bezpecnostpotravin.cz/proti-rezistentnim-bakteriim-nastupuji-synteticke-jily.aspx 


 09.02.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/uz-jste-slyseli-o-rouskovanem-vcelim-pylu-tipy-jak-jej-pouzit 


 09.02.2022    Maso Novák www.masonovak.cz, https://www.cz-test.cz/clanek/tri-tipy-pro-praci-s-masem-a-primo-od-rezniku 


 08.02.2022    dTest, https://www.bezpecnostpotravin.cz/test-kavy-bez-kofeinu-2022.aspx 


 08.02.2022    SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/por-ochranne-vzdalenosti-k-ochrane-zdravi-lidi.aspx 


 08.02.2022    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-2021-2022-aktualni-informace-k-8-2-2022.aspx 


 08.02.2022    Dana Gabrovská, https://www.cz-test.cz/clanek/jak-jsme-na-tom-s-kvalitou-masla-test-vas-prekvapi 


 08.02.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/pekari-cena-rohliku-roste-porad-je-ale-pod-hranici-nakladu 


 08.02.2022    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/akce/infoden-k-vyzvam-partnerstvi-key-digital-technologies 


 07.02.2022    Biotrin, https://www.biotrin.cz/editace-genomu-mikrobialnich-komunit-je-jiz-za-rohem/ 


 07.02.2022    MENDELU, https://www.bezpecnostpotravin.cz/science-slam-upozorni-na-zeny-ve-vede.aspx 


 07.02.2022    Biotrin, https://www.bezpecnostpotravin.cz/editace-genomu-mikrobialnich-komunit-je-jiz-za-rohem.aspx 


 07.02.2022    Odbor bezpečnosti potravin MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravinach-leden-2022.aspx 


 07.02.2022    ÚKZÚZ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/pripravky-na-ochranu-rostlin-jako-soucast-integrovane-ochrany-rostlin-zprava.aspx 


 07.02.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/radeji-sami-vlastni-cestou-stoupl-pocet-domacnosti-ktere-si-pestuji-jidlo 


 04.02.2022    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/konference-one-2022-health-environment-society-registrace-otevrena.aspx 


 04.02.2022    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/xix-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin.aspx 


 04.02.2022    Odbor bezpečnosti potravin MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vedecky-vybor-pro-geneticky-modifikovane-potraviny-a-krmiva-a-jeho-cinnost-v-roce-2021.aspx 


 04.02.2022    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/autoimunitni-onemocneni-snizi-vitamin-d-a-omega-3-mastne-kyseliny.aspx 


 04.02.2022    SZPI, https://www.cz-test.cz/clanek/nejhorsi-za-5-let-v-lednu-se-zaviraly-provozy-kvuli-spine 


 04.02.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/radeji-sami-vlastni-cestou-stoupl-pocet-domacnosti-ktere-si-pestuji-jidlo 


 03.02.2022     Bundesinstitut für Risikobewertung, https://www.bezpecnostpotravin.cz/kyselina-listova-zvyste-prijem-jiz-pred-otehotnenim.aspx 


 03.02.2022    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-byla-v-lednu-2022-nucena-uzavrit-pro-neprijatelnou-hygienu-21-provozoven-nejvice-za-poslednich-5-let.aspx 


 03.02.2022    VÚLHM, https://www.bezpecnostpotravin.cz/jak-ucinne-branit-sireni-africkeho-moru-prasat-v-populaci-prasat-divokych-v-cr.aspx 


 03.02.2022    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/svs-pri-spolecne-kontrole-s-celniky-v-arealu-sapa-odhalila-prodej-vice-nez-300-kg-nevyhovujicich-potravin-a-tyrani-prodavanych-ryb.aspx 


 03.02.2022    Jiří Brát, https://www.cz-test.cz/clanek/etiketa-mluvi-za-vse-rady-pro-vyber-spravneho-tuku-ci-oleje 


 03.02.2022    ČTK, https://www.cz-test.cz/clanek/inspektori-navstivili-sapu-tyrani-ryb-i-stovky-kilogramu-masa-bez-dokladu 


 02.02.2022    Mze, Odbor bezpečnosti potravin, https://www.bezpecnostpotravin.cz/vedecky-vybor-fytosanitarni-a-zivotniho-prostredi-a-jeho-cinnost-v-roce-2021.aspx 


 02.02.2022    Biotrin, https://www.bezpecnostpotravin.cz/brazilie-schvaluje-psenici-hb4%C2%AE-tolerantni-vuci-suchu.aspx 


 02.02.2022    ÚKZÚZ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nove-pozadavky-na-dovoz-ovoce-a-zeleniny-ze-tretich-zemi.aspx 


 02.02.2022    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-4-tyden-2022.aspx 


 02.02.2022    Mgr. Jana Kubcová Beránková, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-leden-2022.aspx 


 02.02.2022    Jana Ćiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/nic-nazmar-jak-neplytvat-a-prezit-bez-odpadu-v-21-stoleti 


 02.02.2022    Česká federace potravinových bank, https://www.bezpecnostpotravin.cz/potravinove-banky-v-roce-2021-opet-navysily-svuj-obrat-stoupa-mnozstvi-shromazdenych-potravin-i-poptavka-po-pomoci.aspx 


 01.02.2022    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/pres-pandemii-covid-19-zustal-veterinarni-dozor-v-roce-2021-na-srovnatelne-urovni.aspx 


 01.02.2022    ZÚČM, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zdrava-ceska-lokalni-i-v-zime.aspx 


 01.02.2022    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/sledovani-antimikrobialni-rezistence-v-evrope-2022-data-za-rok-2020.aspx 


 01.02.2022    Bundesinstitut für Risikobewertung, https://www.bezpecnostpotravin.cz/aby-masove-fondue-nezpusobilo-zdravotni-problemy.aspx 


 01.02.2022    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/workshop-evropskych-stakeholderu-o-novych-metodikach-pristupu-(nam)-pro-vyvojovou-neurotoxicitu-(dnt)-a-jejich-vyuziti-pri-regulatornim-hodnoceni-rizik-chemickych-latek.aspx 


 01.02.2022    Petr Havel, https://www.cz-test.cz/clanek/nemoci-zvirat-nemaji-vliv-na-kvalitu-potravin