Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vláda dnes nastaví strategii vzdělávací politiky země do roku 2030. Zaměstnavatelům ale nebude umožněno se na koordinaci odborného vzdělávání podílet
20.10.2020

Zpráva k pilotní studii věnované měření soli v polévkách připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje
20.10.2020

Kozí sýr prodávaný v Lidlu obsahoval listerie
20.10.2020

Státní zemědělský intervenční fond zahajuje tradiční spotřebitelskou soutěž, letos s názvem „Stříhejte kolem dokola!“
20.10.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 16.05.2017    MZe 


 16.05.2017    KM EFSA 


 16.05.2017    SZPI  


 16.05.2017    ÚZEI 


 10.05.2017    ÚKZÚZ 


 10.05.2017    SVS  


 10.05.2017    SZIF  


 10.05.2017    ÚKZÚZ 


 10.05.2017    MZe 


 10.05.2017    SZPI  


 10.05.2017    KM EFSA 


 10.05.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 10.05.2017    SZPI 


 10.05.2017    MZe, SVS  


 10.05.2017    KM EFSA 


 10.05.2017    Markéta Ježková, MZe 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    HS hlavního města Prahy 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 10.05.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 10.05.2017    Společnost pro výživu 


 10.05.2017    Společnost pro výživu 


 10.05.2017    iDNES.cz  


 10.05.2017    ČTK 


 10.05.2017    Aktualne.cz 


 10.05.2017    Lidovky.cz 


 10.05.2017    TA ČR 


 10.05.2017    The Kraft Heinz Company 


 10.05.2017    The Food & Beverage, Law & IP Summit 


 10.05.2017    Enterprise Europe Network  


 10.05.2017    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 10.05.2017    Composite Material, Polymer Science and Engineering 


 10.05.2017    Technologické centrum AV ČR  


 10.05.2017    PAMIDA International Ltd. 


 10.05.2017    IFAMA Business Office  


 10.05.2017    RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS 


 10.05.2017    Bridge2Food.