Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Pozvánka na výroční konferenci Platformy pro reformulace, 15. září 2022
15.09.2022

Hlášení v systému RASFF: 31. týden 2022
18.08.2022

Sledování výskytu pesticidů ve vodě, půdě a rostlinných produktech - v roce 2021
17.08.2022

Potravinářská inspekce letos zjistila mimořádně vysoké podíly nevyhovujících zmrzlin a ledů do nápojů
17.08.2022

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.03.2022    ÚKZÚZ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/seminar-zavazne-choroby-revy-vinne-jejich-vyznam-a-vyskyt-v-cr.aspx 


 21.03.2022    BIOTRIN, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nova-vysoce-vynosna-transgenni-odruda-cizrny.aspx 


 21.03.2022    Ministerstvo zdravotnictví, https://www.bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-bamboo-fiber-kids-set.aspx 


 21.03.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/nutriscore-ekonomicke-zajmy-nebo-boj-za-verejne-zdravi 


 18.03.2022    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-vysledcich-planovane-kontroly-cizorodych-latek-v-potravinach-v-roce-2021.aspx 


 18.03.2022    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-10-tyden-2022.aspx 


 18.03.2022    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nutrivigilance-zprava-za-rok-2021.aspx 


 18.03.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/globalni-den-recyklace-cesi-chteji-zalohovane-petky 


 18.03.2022    SZPI, https://www.bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-vysledcich-planovane-kontroly-cizorodych-latek-v-potravinach-v-roce-2021.aspx 


 18.03.2022    Mgr. Dana Koubová, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-10-tyden-2022.aspx 


 18.03.2022    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nutrivigilance-zprava-za-rok-2021.aspx 


 17.03.2022    Mendelova univerzita v Brně, https://www.bezpecnostpotravin.cz/konference-food-wasted-food-and-future.aspx 


 17.03.2022    Biotrin.cz, https://www.bezpecnostpotravin.cz/padne-padli-pred-technikami-genove-editace.aspx 


 17.03.2022    ANSES, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nedostatek-fyzicke-aktivity-a-prilis-sedavy-zpusob-zivota-priority-verejneho-zdravi.aspx 


 17.03.2022    TA ČR, https://www.tacr.cz/program-theta-oznameni-terminu-vyhlaseni-a-predbeznych-parametru-5-verejne-souteze/ 


 17.03.2022    TA ČR, https://www.tacr.cz/casopis-verejne-zakazky-publikoval-odborny-clanek-s-nazvem-verejne-zakazky-na-inovace-a-aplikace-%c2%a7-6-odst-4-zzvz/ 


 17.03.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/vinari-z-cech-se-raduji-dalsi-oceneni-do-sine-slavy 


 17.03.2022    Mendelova univerzita v Brně, https://www.bezpecnostpotravin.cz/konference-food-wasted-food-and-future.aspx 


 17.03.2022    BIOTRIN, https://www.bezpecnostpotravin.cz/padne-padli-pred-technikami-genove-editace.aspx 


 17.03.2022    ANSES, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nedostatek-fyzicke-aktivity-a-prilis-sedavy-zpusob-zivota-priority-verejneho-zdravi.aspx 


 16.03.2022    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/svs-zakazala-kvuli-riziku-zavleceni-nebezpecnych-nakaz-dovoz-zvirat-neznameho-puvodu-z-ukrajiny.aspx 


 16.03.2022    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/omega-3-z-tucnych-ryb-snizuji-zanetlivy-c-reaktivni-protein-v-krvi.aspx 


 16.03.2022    EIT Food, https://www.bezpecnostpotravin.cz/program-eit-jumpstarter-je-otevren.aspx 


 16.03.2022    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-nekula-zajistit-spotrebitelum-pristup-ke-zdravym-a-bezpecnym-potravinam-je-pro-me-zasadni.aspx 


 16.03.2022    TA ČR, https://www.tacr.cz/m-era-net-3-call-2022-mezinarodni-vyzva-v-oblasti-materialoveho-vyzkumu-a-inovaci-je-otevrena/ 


 16.03.2022    TA ČR, https://www.tacr.cz/program-gama-2-vyhlaseni-4-verejne-souteze-podprogram-2/ 


 16.03.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/vyssi-bezpecnost-potravin-vlada-schvalila-83-opatreni 


 16.03.2022    SVS, https://www.bezpecnostpotravin.cz/svs-zakazala-kvuli-riziku-zavleceni-nebezpecnych-nakaz-dovoz-zvirat-neznameho-puvodu-z-ukrajiny.aspx 


 16.03.2022    CZVP SZÚ, https://www.bezpecnostpotravin.cz/omega-3-z-tucnych-ryb-snizuji-zanetlivy-c-reaktivni-protein-v-krvi.aspx 


 16.03.2022    EIT Food, https://www.bezpecnostpotravin.cz/program-eit-jumpstarter-je-otevren.aspx 


 16.03.2022    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-nekula-zajistit-spotrebitelum-pristup-ke-zdravym-a-bezpecnym-potravinam-je-pro-me-zasadni.aspx 


 15.03.2022    TC AV ČR, https://www.tc.cz/cs/akce/vibe-sival-2022 


 15.03.2022    Mgr. Dana Kouborá, https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-9-tyden-2022.aspx 


 15.03.2022    KM EFSA, https://www.bezpecnostpotravin.cz/rozsireni-mnohojazycnosti-online-komunikace-uradu-efsa-v-digitalnim-veku.aspx 


 15.03.2022    Jana Čiháková, https://www.cz-test.cz/clanek/stripky-z-kontrol-v-uzenem-mase-byly-rakovinotvorne-latky 


 14.03.2022    Biotrin.cz, https://www.biotrin.cz/padne-padli-pred-technikami-genove-editace/ 


 14.03.2022    MZe, https://www.bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-tac-hubert-tray.aspx 


 14.03.2022    Biotrin.cz, https://www.bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-databazi-nbt-plodin-rajce-s-vysokym-obsahem-gaba.aspx 


 14.03.2022    archiv CZ Test, Svět potravin, https://www.cz-test.cz/clanek/mate-dost-vitaminu-k-potraviny-ve-kterych-jej-najdete 


 14.03.2022    Foodnet.cz, https://www.cz-test.cz/clanek/pravidelna-konzumace-ryb-prospiva-cevam-i-mozku