Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    Technologická agentura ČR  


 04.10.2016    ČTK  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    SZÚ 


 03.10.2016    HK ČR  


 03.10.2016    Forum zdravé výživy 


 03.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 03.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 03.10.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    SZPI 


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    Státní zdravotní ústav  


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 29.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 29.09.2016    MZe ČR  


 29.09.2016    PGRLF  


 29.09.2016    PK ČR  
Aktuality projektu programu ERASMUS+ FoodLab, zpravodaje a fakta projektu naleznete na webové stránce: https://foodlab-eu.com/


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    SZIF  


 29.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    MZe ČR  


 26.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 26.09.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin/PK ČR  


 26.09.2016    SVS ČR, Petr Pejchal  


 26.09.2016    Svaz průmyslu a dopravy České republiky  


 26.09.2016    MZe, Ing. Hana Spoustová  


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 26.09.2016    ČTK  


 26.09.2016    ČTK  


 26.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    Lidovky.cz  


 26.09.2016    Technologická agentura ČR  


 26.09.2016    Technologická agentura ČR  


 22.09.2016    Centre for European Policy Studies