Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

17
duben

Webinář pro střední školy „ZDRAVÁ VÝŽIVA A JA...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-pro-stredni-skoly-zdrava-vyziva-a-jak-na-ni/ Vydán ... [číst dál]
17. duben 2024
17
duben

Pražské školy v prvním čtvrtletí 2024 z pohle...

https://bezpecnostpotravin.cz/prazske-skoly-v-prvnim-ctvrtleti-2024-z-pohledu-prazskych-hy ... [číst dál]
17. duben 2024
17
duben

Potravinářská inspekce nařídila stažení fazol...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-naridila-stazeni-fazoli-s-4x-prekroce ... [číst dál]
17. duben 2024
16
duben

Nová brožura z edice Vademecum - Smluvní vzta...

https://www.tc.cz/cs/novinky/749/nova-brozura-z-edice-vademecum--... Soubory: & ... [číst dál]
16. duben 2024
16
duben

Výstava „Invazní škůdci a choroby rostlin kol...

https://bezpecnostpotravin.cz/vystava-invazni-skudci-a-choroby-rostlin-kolem-nas-v-brne/ ... [číst dál]
16. duben 2024
16
duben

Češi umějí pomáhat. Jarní Sbírka potravin vyn...

https://bezpecnostpotravin.cz/cesi-umeji-pomahat-jarni-sbirka-potravin-vynesla-467-tun-zbo ... [číst dál]
16. duben 2024
16
duben

Hlášení v systému RASFF: 15. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-15-tyden-2024/ Vydáno: 16. 4. 2024 ... [číst dál]
16. duben 2024
15
duben

Rajčata mohou snížit vysoký krevní tlak

https://bezpecnostpotravin.cz/rajcata-mohou-snizit-vysoky-krevni-tlak/ Vydáno: 15. 4. 20 ... [číst dál]
15. duben 2024
15
duben

Ryba na talíř patří!

https://bezpecnostpotravin.cz/ryba-na-talir-patri/ Vydáno: 15. 4. 2024 Autor: Odbor bez ... [číst dál]
15. duben 2024
15
duben

Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

https://bezpecnostpotravin.cz/zavadne-maso-se-ke-spotrebitelum-nedostalo/ Vydáno: 15. 4. ... [číst dál]
15. duben 2024
14
duben

V Třešti se uskutečnilo setkání pracovní skup...

https://www.tc.cz/cs/novinky/747/v-tresti-se-uskutecnilo-setkani-pracovni... ... [číst dál]
14. duben 2024
12
duben

Odborný seminář ALTERNATIVNÍ POTRAVINY ANEB J...

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-seminar-alternativni-potraviny-aneb-jak-vyuzit-jejic ... [číst dál]
12. duben 2024
12
duben

Setkání zúčastněných stran o ochraně koňovitý...

https://bezpecnostpotravin.cz/setkani-zucastnenych-stran-o-ochrane-konovitych-koni-oslu-a- ... [číst dál]
12. duben 2024
11
duben

Foresight pro politiku výzkumu a inovací

https://www.tc.cz/cs/novinky/746/foresight-pro-politiku-vyzkumu-a-inovaci Technologické ... [číst dál]
11. duben 2024
11
duben

Vyšlo Echo č. 2/2024

https://www.tc.cz/cs/novinky/745/vyslo-echo-c.-2-2024 Soubory:   echo_2 ... [číst dál]
11. duben 2024
11
duben

Kaskádové granty v Horizontu Evropa

https://www.tc.cz/cs/novinky/738/kaskadove-granty-v-horizontu-evropa Autor: L. Švejcarov ... [číst dál]
11. duben 2024
11
duben

Povinné uvádění země původu u čerstvého ovoce...

https://bezpecnostpotravin.cz/povinne-uvadeni-zeme-puvodu-u-cerstveho-ovoce-a-zeleniny-suc ... [číst dál]
11. duben 2024
10
duben

Nové trendy a mezioborová spolupráce v rámci...

https://www.tc.cz/cs/novinky/744/nove-trendy-a-mezioborova-spoluprace-v... Me ... [číst dál]
10. duben 2024
9
duben

Nadlimitní přeprava cigaret roste

https://bezpecnostpotravin.cz/nadlimitni-preprava-cigaret-roste/ Vydáno: 9. 4. 2024 Aut ... [číst dál]
9. duben 2024
9
duben

Tetovací barvy, e-cigarety, raw strava – jaká...

https://bezpecnostpotravin.cz/tetovaci-barvy-e-cigarety-raw-strava-jaka-jsou-rizika/ Vyd ... [číst dál]
9. duben 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.