Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Dietní výživa 2019
25.06.2019

Ministr Toman: Náš zákaz dvojí kvality potravin byl správným krokem. V testu Evropské komise propadla třetina výrobků
25.06.2019

Roční bilance ministra Tomana: Prioritní je ochrana spotřebitelů, boj se suchem a kůrovcem
25.06.2019

Pozvánka na chilský pivovarnický veletrh Copa Cervezas de América (Valparaíso, 26. - 31. 8. 2019)
25.06.2019

Ctpp >


Sedmý ročník mezinárodního symposia RAFA
Datum: 14.10.2015
Bezpečnost potravin
  

Hlavním organizátorem  prestižního mezinárodního symposia Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2015) je Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT Praha), Ústav analýzy potravin a výživy, ve spolupráci s Institute of Food Safety - RIKILT, Wageningen University (Nizozemsko). Symposium se koná 3. - 6. listopadu 2015 v Praze, v kongresovém centru hotelu Clarion. RAFA je organizována každé dva roky, tentokrát již posedmé, tradičně v Praze.

Přední odborníci na symposiu představí nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik; prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvinutých pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů. S ohledem na aktuálně akcentované problémy budou na RAFA 2015 prezentována zejména témata:

 

Registrace, předběžný program: 

REGISTER for the RAFA 2015 workshops and seminars HERE

PRELIMINARY RAFA 2015 PROGRAM (30/09/2015)

2nd RAFA 2015 announcement

Registration and Call for abstracts is OPEN