Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Ministr Toman v Bruselu: Tlak na zemědělce v souvislosti s klimatickou změnou roste, na plnění úkolů potřebují silný rozpočet a méně administrativy
19.07.2019

Hlášení v systému RASFF: 27. týden 2019
19.07.2019

Dodávka na jihu Čech vezla v nevyhovujících podmínkách čtvrt tuny masa a masných výrobků
19.07.2019

Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků
19.07.2019

Ctpp >


Vědecká konference FSAI 2019 - registrace otevřena do 8. dubna!
Datum: 28.03.2019
Bezpečnost potravin
Vydáno: 28.3.2019
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Dublin, 21. - 22. 8. 2019

U příležitosti svého 20. výročí existence v roce 2019 pořádá Irský úřad pro bezpečnost potravin (Food Safety Authority of Ireland - FSAI) mezinárodní vědeckou konferenci „The Science of Food Safety – What’s our Future?“.

Dvoudenní konference bude zaměřena na mikrobiologickou a chemickou bezpečnost. Program se bude skládat z vyžádaných přednášek od mezinárodně uznávaných odborníků, příspěvků vybraných na základě zaslaných abstraktů, studentských posterů. Součástí programu bude také společenský večer.

Chemici, toxikologové, mikrobiologové, tvůrci politik, pracovníci dozorových orgánů, ale také akademici a týmy pracující v oblastech chemické a mikrobiologické bezpečnosti potravin; vědci a výzkumníci pracující pro potravinářský průmysl, konzultanti a zástupci nevládních organizací z Irska, Evropy a zbytku světa, ti všichni jsou zváni, aby se zúčastnili unikátního a hodnotného programu vytvořeného tak, aby inspiroval, informoval a vyvolával nápady.

Konference se bude konat 21. - 22. 8. 2019 v Dublinu.

Příspěvky je možné přihlásit do 25. března 2019.

Časná registrace je možná do 18. května 2019.

Registrace I zaslání příspěvku je možné on-line prostřednictvím webových stránek konference.

Zdroj: FSAI