Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >


„Z pole rovnou do kuchyně 2", 22. 11. 2018
Datum: 06.11.2018
Eagri.cz

„Z pole rovnou do kuchyně 2"

Datum: 22.11.2018  9:00 – 15:00
Místo konání: FOOD ATELIER, Vítkovická 3366, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
Tématické zaměření akce: Celostátní síť pro venkov, Program rozvoje venkova, sdílení zkušeností účastníků, dotační možnosti v Programu rozvoje venkova 2014-2020, uvádění výrobků na trh a další.
Cílová skupina: Zájemci o témata
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

V rámci aktivit Celostátní sítě pro venkov si Vás dovolujeme pozvat na seminář „Z pole rovnou do kuchyně 2".

Pozvánku s podrobným programem naleznete ke stažení na webových stránkách SZIF.