Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Novinky v oblasti NBT - IX.
11.12.2018

Zdraví na prvním místě. Zaměstnancům dobrovolně poskytuje zdravotní benefity už 9 z 10 větších podniků
11.12.2018

Šetření EUROCHAMBRES mezi 45 tisíci podniky v Evropě: Náklady na pracovní sílu budou v roce 2019 největší překážkou podnikání
11.12.2018

Kontrola SVS odhalila nevyhovující prodej živých ryb a zkažené chlazené ryby
11.12.2018

Ctpp >


Odborný seminář Výživa pro každý den
Datum: 10.10.2018
Společnost pro výživu
Vydáno: 9.10.2018
Autor: Společnost pro výživu

 

Seminář je určen ředitelům základních škol a pedagogům 1. stupně základních škol.

 

Cílem projektu

je podpořit rozvíjení kompetencí žáků v oblasti podpory zdraví. Nabízí pedagogům základních škol možnost získat nové aktuální informace z oblasti správné výživy a bezpečnosti potravin, doplněné přímou didaktickou aplikací pro výuku na 1. stupni základní školy.

Seminář je určen ředitelům základních škol a pedagogům 1. stupně základních škol.

Účast na semináři je zdarma.
Seminář se uskuteční v sedmi krajích naší republiky.  

Přihlásit se můžete

na e-mailových adresách info@vyzivaspol.cz a vyziva.spv@volny.cz

Každý účastník semináře obdrží odborně garantovaný metodický materiál s doporučením, jak u žáků mladšího školního věku rozvíjet správné stravovací návyky. V přímé obsahové návaznosti nabízí didaktické zpracování dané problematiky do podoby pracovních listů, které mohou učitelé poskytnout žákům jako aktivizační pomůcku ve výuce zaměřené na výchovu ke správné výživě.

Garant projektu:

PaedDr. Eva Marádová, CSc., Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta

Lektory jsou tvůrci materiálů:

MUDr. Petr Tláskal, CSc., předseda Společnosti pro výživu
Mgr. Ivana Hrubá Eliášová, pedagožka s dlouholetou praxí, autorka pracovních listů

 

Hrazeno v rámci projektu Ministerstva zemědělství č. 107/2018 ,,Vzdělávání ředitelů a učitelů základních škol v oblasti zdravé výživy, bezpečnosti potravin a veřejného zdraví, za účelem začlenění zmíněných témat do učebních osnov“.

 

Zdroj: Společnost pro výživu