Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vědci vystopovali geny, které ovládají tvar plodů rostlin
16.11.2018

Naučí bariatrická chirurgie obézní pacienty lepším stravovacím návykům?
16.11.2018

Potravinářská inspekce zakázala středoamerický med označený klamavými údaji o původu z EU, ČR a Španělska
16.11.2018

Bilance léta: pražští hygienici provedli 129 kontrol zmrzlin a ledových tříští
16.11.2018

Ctpp >


Výživa a potraviny – 4/2018
Datum: 14.09.2018
Společnost pro výživu, z.s.

Výživa a potraviny – 4/2018

OBSAH

Rysová, J.:
Nutriční hodnota a využití pohanky

Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Máslo a jeho výroba

Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviry v potravinách rostlinného původu

Englmaierová, M.:
Zdroje karotenoidů pro zvýšení kvality a barvy vaječného žloutku


FROM THE CONTENTS

Rysová, J.:
The nutritional value and use of buckwheat

Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Butter and its production

Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviruses in food of plant origin

Englmaierová, M.:
Source of carotenoids to improve the quality and the colour of egg yolk