Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >


Výživa a potraviny – 4/2018
Datum: 14.09.2018
Společnost pro výživu, z.s.

Výživa a potraviny – 4/2018

OBSAH

Rysová, J.:
Nutriční hodnota a využití pohanky

Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Máslo a jeho výroba

Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviry v potravinách rostlinného původu

Englmaierová, M.:
Zdroje karotenoidů pro zvýšení kvality a barvy vaječného žloutku


FROM THE CONTENTS

Rysová, J.:
The nutritional value and use of buckwheat

Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Butter and its production

Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviruses in food of plant origin

Englmaierová, M.:
Source of carotenoids to improve the quality and the colour of egg yolk