Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Selské slavnosti letos představí „příběh jídla“
17.06.2019

Ovoce a zelenina s rodokmenem znamená produkční historii od semínka až po potravinu a zahrnuje i použití pesticidů.
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Ctpp >


Rozhovory o výživě s Prof. Ing. Janou Dostálovou, CSc.
Datum: 14.09.2018
Forum zdravé výživy
Vydáno: 12.9.2018
Autor: Fórum zdravé výživy

 

Informace Fóra zdravé výživy o zajímavých tématech týkajících se výživy, potravin a potravinových mýtů.

 

 

Paní profesorka Dostálová, jedna z předních odbornic na složení potravin, potravinářské zbožíznalsví, na technologie potravin (a také členka Fóra zdravé výživy :-)), poskytla v nedávné době několik rozhovorů a na aktuální témata týkající se výživy a potravin, potravinových mýtů. Velmi zajímavý je např. ten o rostlinných nápojích a obecně o průmyslově zpracovaných, který najdete na stránce onadnes.cz, přímo zde (původní rozhovor byl pro časopis Týden) nebo rozhovor pro nasregion.cz o mýtech o potravinách. Ten si můžete přečíst zde.

 

Zdroj: Fórum zdravé výživy