Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Základy ekologického zemědělství
Datum: 21.07.2015
Agrární komora ČR

Publikace obsahuje stručný a přehledný popis základních pravidel, předpisů a vhodných praktik a hlavních rozdílů vůči konvenčnímu zemědělství je doplněný praktickými poznámkami zkušených autorů... 
Tématické oblasti: Ekologické zemědělství a biopotraviny 
Vydal: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Hroznová 63/2, Brno, 65606


Příručka v tištěné formě je až do rozebrání zásob dostupná zdarma a je k dispozici na kontaktu.
 
Ing. Ivana Komprsová, tel. 543 548 386, ivana.komprsova@ukzuz.cz

 

Publikace ke stažení