Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Ingrovy dny 2021 - Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
19.01.2021

Omluva panu Romanu Vaňkovi
21.12.2020

Program THÉTA: Oznámení termínu vyhlášení a předběžných parametrů 4. VS
05.11.2020

EnerDigit Call 2020: Informační webinář
05.11.2020

Ctpp >


Základy ekologického zemědělství
Datum: 21.07.2015
Agrární komora ČR

Publikace obsahuje stručný a přehledný popis základních pravidel, předpisů a vhodných praktik a hlavních rozdílů vůči konvenčnímu zemědělství je doplněný praktickými poznámkami zkušených autorů... 
Tématické oblasti: Ekologické zemědělství a biopotraviny 
Vydal: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Hroznová 63/2, Brno, 65606


Příručka v tištěné formě je až do rozebrání zásob dostupná zdarma a je k dispozici na kontaktu.
 
Ing. Ivana Komprsová, tel. 543 548 386, ivana.komprsova@ukzuz.cz

 

Publikace ke stažení