Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Akademické týdny – GMO a víra
16.10.2018

Přívod vitaminu D z diety v ČR je nízký - měla by se začít diskutovat intervence
16.10.2018

Ministr Toman v Lucemburku: Některé návrhy nové SZP jsou příliš složité, musíme se zaměřit na přínosy zemědělství pro společnost
16.10.2018

Sklizeň obilí klesne o 7,9 procenta, potraviny zdraží
16.10.2018

Ctpp >


22. celostátní konference "Výživa a zdraví"
Datum: 15.05.2018
SZÚ
Vydáno: 14.5.2018
Autor: Společnost pro výživu, SZÚ

 

Konference se koná v Teplicích ve dnech 18. - 20. září 2018.

 

 

22. celostátní konference "Výživa a zdraví" se tradičně koná v krásném zázemí Lázeňského domu Beethoven v Teplicích ve dnech 18. - 20. září 2018.

Konference je určena:
pro odborníky ve výživě, potravináře, nutriční terapeuty, pro všechny odborné pracovníky z hygienické služby. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Předběžná témata přednášek
:
Prevence nádorových onemocnění výživou
Prevence kardiovaskulárních onemocnění výživou
Posuny ve výživových doporučení
Zdravotní rizika nových technologií při kulinární úpravě potravin
Prevence alimentárních nákaz
Zdravotní rizika balených vod a obalových materiálů
Nové trendy ve školním stravování
Práce nutričních terapeutů


Další informace: na webových stránkách konference

 

Zdroj: http://konferencevyzivaazdravi.cz/, SZÚ