Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >


Odborná přednáška „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“
Datum: 15.05.2018
ÚZEI
Vydáno: 11.5.2018
Autor: ÚZEI

 

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 29. května 2018.

 

 

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku ředitele Městské veterinární správy SVS ČR Doc. MVDr. Antonína Kozáka, Ph.D. Přednášející se bude věnovat tématu „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“.

Na potravinářský úterek jsou zájemci zváni do Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, dne 29. května 2018.

Bližší informace a abstrakt lze nalézt zde.

 

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma bezpečnost potravin.

 

Zdroj: ÚZEI