Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nařízení ÚKZÚZ - Ralstonia solanacearum v závlahové vodě - ze dne 14. 9. 2018
21.09.2018

Platforma pro reformulace má za sebou další úspěšný rok
21.09.2018

Aktualizace databáze hostitelských rostlin bakterie Xylella
21.09.2018

Zpráva o činosti systému RASFF v ČR za rok 2017
21.09.2018

Ctpp >


Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství - nová publikace
Datum: 13.03.2018
MZe
Vydáno: 12.3.2018
Autor: MZe

 

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství ve spolupráci s Bioinstitutem o.p.s. vydala publikaci Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství.

 

Zájemcům o faremní zpracování přispěje k lepší orientaci v relevantních právních předpisech, technologických požadavcích na skladování, vlastní výrobu a zpracování, balení a značení a samozřejmě informuje i o pravidlech certifikace a označování biovýrobků.

Související odkazy

Zdroj: MZe