Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další GM plodiny míří do EU
15.08.2018

Za vlny letních veder je zvlášť důležité dodržovat dostatečný pitný režim
15.08.2018

Více než půl tuny prošlých potravin ve skladu na Kladensku
15.08.2018

Stanovisko SVS ve věci možnosti výskytu AMP u vepřového masa z ČR
15.08.2018

Ctpp >


XIII. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika, 10. 4. 2018
Datum: 12.02.2018
Společnost pro probiotika a prebiotika
Symposium se koná 10. dubna 2018 v Ústřední vojenské nemocnici v Praze 6.

 

 

XIII. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika
organizované ve spolupráci s AVČR v rámci programu Strategie AV21
"Potraviny pro budoucnost"
Kongresové centrum Ústřední vojenské nemocnice, Praha 6        
10. dubna 2018 od 9.00 hod

 

Hlavní témata celodenního symposia:

  • Dr. Pia Rasinkangas, DuPont Nutrition & Health; Global Health and Nutrition Sciences, Finland: “Probiotics for weight management and digestive health
  • Mgr. Danica Michaličková, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova, Praha:      “How do probiotics benefit to athletes?
  • Probiotika - od experimentů ke klinickému použití; Probiotika a prebiotika 
    v potravinách a doplňcích stravy; Střevní mikrobiota

 

Během symposia bude udělena cena za  nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika. Pozvánku naleznete na internetových stránkách na adrese http://www.probiotika-prebiotika.cz/ nebo u sekretářky společnosti paní Jany Vojtkové (e-mail: jana.vojtkova@fnmotol.cz, tel. 224432101). Symposium je pořádáno bez  kongresového poplatku. 

Přihlášky k aktivní účasti a abstrakta přednášky je třeba poslat do 20. 3. 2018

Výbor SPP vyhlašuje soutěž o Cenu za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika.

Zdroj: Společnost pro probiotika a prebiotika