Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Upozornění na změny v dovozní rostlinolékařské kontrole
19.02.2018

SVS při kontrole s Policií na dálnici D8 odhalila více než tunu produktů neznámého původu
19.02.2018

Kontaminanty v potravinách - přehled hlavních témat diskutovaných v EK
19.02.2018

Konference EFSA 2018: Věda, potraviny, život, 18. - 21. 9. 2018
19.02.2018

Ctpp >


Seminář "Jak správně značit potraviny?"
Datum: 06.02.2018
IPBP
Vydáno: 2.2.2018
Autor: PK ČR

 

Seminář proběhne od února do května ve všech 13 krajích.

 

Třináct seminářů s názvem "Jak správně značit potraviny?"  se uskuteční v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.  

V rámci semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2018, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Státní veterinární zprávy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.  

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).  

SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.

Zdroj: www.regionalnipotravina.cz