Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Dietní výživa 2019
25.06.2019

Ministr Toman: Náš zákaz dvojí kvality potravin byl správným krokem. V testu Evropské komise propadla třetina výrobků
25.06.2019

Roční bilance ministra Tomana: Prioritní je ochrana spotřebitelů, boj se suchem a kůrovcem
25.06.2019

Pozvánka na chilský pivovarnický veletrh Copa Cervezas de América (Valparaíso, 26. - 31. 8. 2019)
25.06.2019

Ctpp >


Seminář "Z pole rovnou do kuchyně", 18. 5. 2017
Datum: 17.05.2017
www.eagri.cz

Z pole rovnou do kuchyně

Datum: 18.5.2017  9:00 – 16:00
Místo konání: Penzion Mlýn, Ropice 68, 739 56 Ropice
Kontakt: PETR PIEKAR
piekar@pobeskydi.cz
Tématické zaměření akce: Celostátní síť pro venkov, Program rozvoje venkova, sdílení zkušeností účastníků, požadavky Krajské veterinární správy na zpracování produktů, využití lokálních produktů v gastronomii
Cílová skupina: Zemědělský prvovýrobci, zpracovatelé v potravinářství, specialisté v gastronomii, partneři Celostátní sítě pro venkov a další.
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

V rámci aktivit Celostátní sítě pro venkov si Vás dovolujeme pozvat na seminář „Z pole rovnou do kuchyně“.

Více informací naleznete v pozvánce.

Přílohy