Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Znojemské historické vinobraní 2019
12.09.2019

Výroční konference Platformy pro reformulace, 18. 9. 2019
12.09.2019

Ministr zemědělství: Dobré životní podmínky hospodářských zvířat jsou pro nás důležité, letos dáme na jejich zlepšení 1,6 miliardy korun
12.09.2019

V nemocnicích, školách a školkách chybí biopotraviny: Není o ně snad zájem?
12.09.2019

Ctpp >


Seminář "Z pole rovnou do kuchyně", 18. 5. 2017
Datum: 17.05.2017
www.eagri.cz

Z pole rovnou do kuchyně

Datum: 18.5.2017  9:00 – 16:00
Místo konání: Penzion Mlýn, Ropice 68, 739 56 Ropice
Kontakt: PETR PIEKAR
piekar@pobeskydi.cz
Tématické zaměření akce: Celostátní síť pro venkov, Program rozvoje venkova, sdílení zkušeností účastníků, požadavky Krajské veterinární správy na zpracování produktů, využití lokálních produktů v gastronomii
Cílová skupina: Zemědělský prvovýrobci, zpracovatelé v potravinářství, specialisté v gastronomii, partneři Celostátní sítě pro venkov a další.
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

V rámci aktivit Celostátní sítě pro venkov si Vás dovolujeme pozvat na seminář „Z pole rovnou do kuchyně“.

Více informací naleznete v pozvánce.

Přílohy