Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Novinky v oblasti NBT - IX.
11.12.2018

Zdraví na prvním místě. Zaměstnancům dobrovolně poskytuje zdravotní benefity už 9 z 10 větších podniků
11.12.2018

Šetření EUROCHAMBRES mezi 45 tisíci podniky v Evropě: Náklady na pracovní sílu budou v roce 2019 největší překážkou podnikání
11.12.2018

Kontrola SVS odhalila nevyhovující prodej živých ryb a zkažené chlazené ryby
11.12.2018

Ctpp >


Moderní technologie pro potravinářský průmysl III
Datum: 22.08.2016
PK ČR

21. ZÁŘÍ 2016, OLOMOUC

Třetí ročník této konference navazuje na dva předchozí ročníky, které se konaly taktéž v Olomouci. Na letošní konferenci budou představeny nejmodernější technologie a postupy, možnosti a podpora údržby již instalovaných technologií a další podpůrné aplikace a zařízení pro efektivní výrobu v oblasti potravinářské výroby. Na letošním ročníku spolupracujeme s  Potravinářskou komorou ČR. Akce je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Cílem této akce je posílit konkurenceschopnost firem zabývajících se výrobou potravin a nápojů prostřednictvím informativních přednášek z oblasti automatizace výroby, modernizace a údržby ve výrobních provozech apod. Zařazeny budou také případové studie a inspirativní přednášky z praxe. Na konferenci vystoupí dodavatelé technologií do potravinářského průmyslu, zástupci výrobních podniků, představitelé potravinářské komory, či akademické sféry. 

Akce je určená: zástupcům výrobních podniků v oblasti výroby a zpracování potravin a nápojů. 

Zveme zástupce výrobních úseků – výrobní, technické ředitele, ředitelé IT úseků, top management, jednatele, investiční ředitele, apod. 

Pro cílovou skupinu je účast na konferenci zdarma                                            

Více o konferenci na adrese http://www.konference-tmi.cz/popis-konference20.html