Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >


Seminář Membránové procesy v potravinářství
Datum: 12.07.2016
Potravinářská komora ČR

Pořadatel: ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA a ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY

Termín konání: 13. října 2016, registrace od 8:30 do 9:00 hodin

Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem

Cena semináře včetně DPH 21%: 720 Kč, studenti 360 Kč.

Platba: převodem na č. ú. 220288712/0300, jako variabilní symbol uvádějte číslo 20161013, jako specifický symbol uveďte vaše telefonní číslo uvedené v elektronické přihlášce (ve formátu 123456789).

Kontakt: jan.barton@czemp.cz, tel.: 725 103 963, gabrovska@foodnet.cz
Další informace na www.czemp.cz, www.ctpp.cz

Přihlašujte se do 6. října 2016

 

Závazná přihláška na seminář:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6bE0cxEpI51NHJWPHUgKdVPQFaEgw5HP149AN90bYid2NYA/viewform?c=0&w=1