Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Hořčice plnotučná s překročeným limitem konzervační látky
Datum: 06.11.2014
Bezpečnost potravin
SZPI zjistila při kontrole překročení nejvyššího přípustného množství kyseliny benzoové v hořčici plnotučné.

Výrobek: HOŘČICE PLNOTUČNÁ
Místo kontroly: SENF, spol. s r. o., Břvany (Břvany 73, 44001 Břvany)
Skupina potravin: Dehydratované výrobky, tekutá ochucovadla, dresinky, sůl, hořčice / Hořčice
Kategorie: Nebezpečné potraviny

Nevyhovující parametrkyselina benzoová

Ve výrobku bylo překročeno nejvyšší přípustné množství konzervační látky - kyseliny benzoové.

Datum minimální trvanlivosti: 15/03/2015
Obal:  PS kelímek
Množství výrobku v balení: 400 g
Výrobce:  SENF, spol. s r. o., Mostecká 2580, Žatec
Země původu:  Czech Republic
Země výroby:  Czech Republic
Datum odběru vzorku: 16. 9. 2014