Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

5
listopad

Intuitivní stravování – s respektem k vlastní...

https://bezpecnostpotravin.cz/intuitivni-stravovani-s-respektem-k-vlastnimu-telu-a-jeho-po ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Seminář „Současné výzvy v oblasti GMO a novýc...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-soucasne-vyzvy-v-oblasti-gmo-a-novych-slechtitelskyc ... [číst dál]
5. listopad 2025
4
listopad

Myxomatóza zajíců se rozšířila do Olomouckého...

https://bezpecnostpotravin.cz/myxomatoza-zajicu-se-rozsirila-do-olomouckeho-a-zlinskeho-kr ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Jak postupovat při podezření na žloutenku typ...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-postupovat-pri-podezreni-na-zloutenku-typu-a/ Vydáno: ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Další dopady klimatických změn: z potravin mi...

https://bezpecnostpotravin.cz/dalsi-dopady-klimatickych-zmen-z-potravin-mizi-ziviny/ Vyd ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Nově objevený mikrob vyrábí energii z potravi...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-objeveny-mikrob-vyrabi-energii-z-potravinoveho-odpadu/ ... [číst dál]
4. listopad 2025
3
listopad

Nová položka v NBT knihovně – Rajče s delší t...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-rajce-s-delsi-trvanlivosti-a-vys ... [číst dál]
3. listopad 2025
3
listopad

Webinář: Nejen výživou a pohybem ke zdraví, 1...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-nejen-vyzivou-a-pohybem-ke-zdravi/ Vydáno: 3. 11. ... [číst dál]
3. listopad 2025
3
listopad

Tisková zpráva: Virus je blíž, než si myslíte

https://bezpecnostpotravin.cz/tiskova-zprava-virus-je-bliz-nez-si-myslite/ Vydáno: 3. 11 ... [číst dál]
3. listopad 2025
3
listopad

Veterinární kontrola v pražském řeznictví odh...

https://bezpecnostpotravin.cz/veterinarni-kontrola-v-prazskem-reznictvi-odhalila-400-kg-po ... [číst dál]
3. listopad 2025
31
říjen

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 30....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
31. říjen 2025
31
říjen

Odborný seminár OZNAČOVANIE POTRAVÍN 4. 12. 2...

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-seminar-oznacovanie-potravin-4-12-2025-trnava/ Vyd ... [číst dál]
31. říjen 2025
30
říjen

Egypt oficiálně asociován k programu Horizont...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3759/egypt-oficialne-asociovan-k-progr ... [číst dál]
30. říjen 2025
30
říjen

Dlouhotrvající epidemie Salmonely Strathcona...

https://bezpecnostpotravin.cz/dlouhotrvajici-epidemie-salmonely-strathcona-st2559-ve-vice- ... [číst dál]
30. říjen 2025
30
říjen

Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontami...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravi ... [číst dál]
30. říjen 2025
30
říjen

TZ PKČR: Potravinářská komora ČR získala ocen...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-pkcr-potravinarska-komora-cr-ziskala-oceneni-za-dlouholet ... [číst dál]
30. říjen 2025
29
říjen

Ministr Výborný: Přístup Evropské komise k na...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-pristup-evropske-komise-k-narizeni-o-odlesno ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Rostlinolékařské pasy v EU: Úspěchy a cesty k...

https://bezpecnostpotravin.cz/rostlinne-pasy-v-eu-uspechy-a-cesty-ke-zlepseni-dodrzovani-p ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Nutriční gramotnost v praxi: jak se Češi rozh...

https://bezpecnostpotravin.cz/nutricni-gramotnost-v-praxi-jak-se-cesi-rozhoduji-pri-vyberu ... [číst dál]
29. říjen 2025
29
říjen

Bakterie místo květin: nový způsob výroby lát...

https://bezpecnostpotravin.cz/bakterie-misto-kvetin-novy-zpusob-vyroby-latky-ktera-chrani- ... [číst dál]
29. říjen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.